Læs også:

Close

Shoppeguide: Blomster, blomster overalt …

Rose Maria er en 26-årig yoga-junkie, modeblogger og PR-type. Du kan finde Rose Marias blog lige her: http://byrosemaria.com

 

Blomster er alt i alt slet, slet ikke til at navigere udenom i modebilledet denne sommer

Det har sikkert lidt med årstiden at gøre … Men det er nu alligevel påfaldende, hvor mange blomster der er alle vegne! Om det er i ordets mest bogstavelige forstand i form af friske blomster (hvor det helt store på det sidste er, at få friske blomster leveret fast hjem til sin hoveddør), eller til mere abstrakte, florale fortolkninger, der præger alt fra Saint Laurents klassiske Sac du Jour (og Guccis Flower Collection ej at forglemme) til samtlige sommerkollektioner fra high street til pret-a-porter, coffee table-bøger, iPhone-covers, sko og parfumer.

Sådan “plukker” du blomstertrenden

Nogle er helt med på at udleve sit indre blomsterbarn i smukke, flagende klæder i matchende og farverige blomsterprint, mens andre foretrækker at implementere tendensen på mere diskret vis. Uanset er der en stor buket af muligheder at plukke fra, når blomstertrenden skal følge dig denne sommer.

Et enkelt, friskt parfumepust, der dufter af spæde sommerspirer, kan være alt tilstrækkeligt for at skabe den helt rigtige blomsterstemning omkring dig – eller du kan sågar demonstrere din fornemmelse for de fashionable floraler uden at ændre på dit signatur-look ved at investere i en luksuriøs coffee table book med blomsterkunst eller altid have friske blomster i dit hjem.

Hvis du omvendt vil have blomsterne tæt på kroppen, er det også muligt at graduere udspringet og få looket med en lille, blomstret sko eller et iPhone-cover med blomsterprint – eller du kan springe helt ud i det med blomsterprint fra top til tå.

Vi har samlet et galleri med de bedste blomsterlooks denne sommer:

Alsidige chinos

Chinos kan nemt blive en sommerfavorit, da de både gør sig godt med klipklappere på storby-sightseeing og høje sommersandaler og et glas iskold rosé til sommerens casual fester.

Ted Baker bukser med blomsterprint

Ted Baker-chinos med blomsterprint, 1.185 kr. hos asos

Palmesweater til lidt koldere dage

Til de køligere og mere afslappede aftener i sommerhuset er let jersey helt uundværligt. Sweateren fra Munthe med det fine palmeprint forlænger sommerfornemmelsen, selv om du dækker de brune arme til.

Munthe sweatshirt med palmeprint

Printet jersysweater, 1.299 kr. hos Munthe

Drømmende duft af blomster

Duft som en blomsterhave i fuldt flor med en frisk og sødlig parfume, der instinktivt vækker sommerminder!

Marc Jacobs Daisy Dream Blush

Blomsterduft, 545 kr. hos Marc Jacobs hos Matas

Ren boheme

Ingen sommer uden lange kjoler i fine print. Hos Zara er denne fine, flagrende sag netop landet – og den er som skabt til både en dag på stranden og til alle sommerens fester.

Løs blomsytret kjole 2

Blomstret lang kjole, 449 kr. hos ZARA

Klassiker med blomstertwist

Skal det være, så lad det være. Gå all-in på blomstertrenden med en moderne klassiker, Sac du Jour fra Saint Laurent Paris, der denne sommer er blevet sat på den yndigste blomsterformel.

Blomstret Sac du Jour

Sac du Jour med blomstermønster, 16.125 kr. hos  Saint Laurent hos Net-a-Porter

Flotte fotos til kaffen

Ingen trend er helt fuldendt, før den også findes i dit hjem. Med en inspirerende coffee table book omkring blomsterkunst får du ikke blot masser af lyst til alt udi blomster – du demonstrer virkelig også, at du er helt med på blomstermoden.

Bog om Blomster_Assouline

Coffee Table Book, 640 kr. hos Assouline

Den fineste have på tæerne

Sommer er lig med sandaler. Og hvorfor ikke en næsten naivt yndig en af slagsen? Den lysebå farve er perfekt til solbrune ben!

Sandaler med blomsterapplikationer

Sandaler med blomsterapplikationer, 924 kr. hos K by Kurt Grieger hos Asos

Rimelig retro

Stella McCartney har gjort det igen: Lavet en kollektion, der lægger fashionister ned på stribe og får os til at sukke i kor efter prints, vi ikke anede, vi higede efter – som abstrakte valmuer i næsten Marimekko-stort format. Kjolens A-form understreger 60’er-referencerne og vækker en dyb lyst til at leve retro-stilen fuldt ud denne sommer!

Blomstret sommerkjole Stella McCartney

Sommerkjole, 6.340 kr. hos Stella McCartney hos Net-a-Porter

Elegant og luftigt

Blomsterprint behøver ikke være ensbetydende med et multi-miks af stærke pangfarver. De løse bukser med et diskret, douche blomsterprint fra Asos er det perfekte eksempel på, at blomster sagtens kan være underspillede, afdæmpede – og super elegante!

Flower-power bukser i loose fit fra Asos

Loose-fit bukser, 305 kr. hos Asos

Sommerklæder til telefonen

Selvfølgelig skal din mobil også føle blomstertrenden. Og hvem er egentligt bedre egnet til at klæde forlængelsen af din højre hånd fint på, end Gucci, der efterhånden er blevet synonym med blomsterprint?

iPhone cover fra Gucci

iPhone cover med vintage blomsterprint, 1.200 kr. hos Gucci hos Net-a-Porter

Et snert af blomster

Fuldend det florale look med blomstrede loafers på fusserne. Det diskrete print er den ideelle måde at få et snert af blomstertendensen ind i garderoben for dig, der ikke er klar til at springe ud i blomster fra top til tå.

Blomstrede slippers fra Givenchy

Loafers, 299 kr. hos H&M

Læs også: Kjoleguide til sommerens fester

Kjoleguide

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·