Læs også:

Close
MY DAILY SPACE

Bliv en del af MY DAILY SPACE

Mit liv  | 

Vil du gerne hjælpe os med MY DAILY SPACE? Så læs videre her, hvor du kan blive en del af vores læserpanel, Force Fifty

MY DAILY SPACE er lavet af unge kvinder til unge kvinder, og det betyder så meget for os, at netop du får det ud af mediet, som du har brug for. Derfor har vi et læserpanel, der hjælper os med at svare på spørgsmål, give feedback og finde historier.

Force Fifty

Vores læserpanel hedder Force Fifty og ideen er, at gruppen skal indeholde 50 kvinder i målgruppen 18-35 år, som har lyst til at være en del af MY DAILY SPACE, støtte os i vores arbejde og have indflydelse på indholdet.

Force Fifty er allerede oprettet, men vi mangler flere medlemmer! Så hvis du elsker MY DAILY SPACE og har lyst til at være en del af os, kan du sende en mail til chefredaktør Tina Dines Appelt på ta@mydailyspace.dk med en tekst om dig selv. Fortæl gerne, hvor du bor, hvad du laver, hvor gammel du er, og hvad du gerne vil se (mere af) på MY DAILY SPACE.

MY DAILY SPACE
Se mere fra MY DAILY SPACE på Instagram: @mydailyspace

Her er nogle af de artikler, som Force Fifty har hjulpet med:

Tre venindepar: Derfor er vi bedste veninder

6 ligheder mellem Tinder-dates og jobsamtaler

Fie og Henriettes liv ændrede sig drastisk, da de fandt en træner på Instagram

Derfor valgte Amela, Ditte og Anne Sofie deres uddannelser

– Jeg køber aldrig tøj på nettet igen

Stor guide: Det skal du bruge dit sabbatår på

 

Sådan så det ud, da vi inviterede Force Fifty og resten af MY DAILY SPACE til torsdagsbar i sidste uge:

· Mere fra samme kategori ·