Læs også:

Close

Teori: Brexit skyld i ASOS-nedbrud

Mode, Nyheder  | 

Er du en af de mange, som har villet udnytte det faldende pund og har shoppet online på de engelske sider i weekenden? Så har du måske lagt mærke til, at ASOS har været nede

Brexit har resulteret i, at pundet er blevet mindre værd. Hvilket er gode nyheder for de shoppeglade, som kan spare en masse penge på onlineshopping. Det er der flere, som har benyttet sig af, men desværre har det ikke været med lige meget held.

MODEL RELEASED Serious woman with head in hand using laptop at home
(Foto: All Over Press)

En af redaktionens all time favourites, ASOS, har haft problemer med både hjemmeside og app hen over weekenden. Selv siger modegiganten, at nedlukningen skyldtes tekniske problemer, men den køber kunderne ikke. De har nemlig en helt anden teori om grunden til, at de blev mødt af en fejlside, da de ville netshoppe.

Nogle mener, at der simpelthen har været for meget pres på siden på grund af den stigende tilstrømning af internationale kunder, som ville udnytte de faldende pund, at ASOS simpelthen ikke har kunnet følge med.

De mere snu kunder beskylder tøjgiganten for at have lukket ned med vilje for at sætte deres priser op og mindske det tab, som det styrtdykkende pund ville resultere i, nu hvor Brexit er blevet en realitet.

Læs også: #Brexit – Tømmermændene melder sig

Panik! Jeg vil netshoppe

Ramaskriget bredte sig på nettet, og folk var hurtige til at reagere på de sociale medier, hvor ASOS i løbet af weekenden har haft travlt med at give deres fortvivlede kunder svar.

Nogle tog breakdownet lidt tungere end andre …

https://twitter.com/emjanelars/status/746140658985902084?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/aminatou/status/746218232005091329?ref_src=twsrc%5Etfw

Alt er godt igen … eller er det?

ASOS er nu oppe at køre igen, og priserne ser (til vores held) ikke ud til at være steget.

Der er dog ingen tvivl om, at de har fået mere at se til på det seneste. Ud fra diverse Facebook-kommentarer virker det til, at vi kan forvente både længere leverings- og svartid. Så hvis du skal til sommerbryllup eller på ferie, så sørg for at bestille lækkerierne i god tid.

Selv om onlineproblemet nu løst, er der opstået et nyt spørgsmål i forbindelse med, at England forlader EU: Er det så slut med gratis fragt til Danmark?

Det må tiden vise. Indtil da kan du gøre et kup i deres sommerudsalg. God shoppelyst!

mydailyspace-facebook-logo-400x331

· Mere fra samme kategori ·