Læs også:

Close

Guide: 15 flade sko til at danse sommernætterne væk i

Mode  | 

Er du klar på at danse sommeraftenerne væk? Vi har fundet 15 flade sko, som nemt kan erstatte hælene og tilføje et ekstra fint twist til sommerlooket

Festsæsonen nærmer sig med hastig fart. Bryllupper, sommerfester og lange aftener ude med vennerne er på dagsordenen henover sommeren.

Selv om der er mange, som ville ønske, at stilletter ikke altid var en del af dresscoden, så er der ingen grund til panik, hvis fodtøjet skal være en smule pænere end normalt. Fine, flade sko kan sagtens erstatte de høje sommersandaler, og ikke nok med, at de er fine nok til diverse arrangementer, ja så er de stort set perfekte til at danse sommeraftenerne væk i!

Denne sæson er der nok at vælge i mellem: Alt fra fine snører, blomsterprint og små sten til klassiske less-is-more sandaler. Vi har fremhævet seks tendenser denne sæson og fundet 15 flade sko til at danse sommeraftenerne væk i. MY DAILY SPACE giver dig vores bud nedenfor.

Tip! Fik vi nævnt, at næsten alle sko er under 1.000 kr., og stort set alle 15 er på budget? Så er der god grund til at gå ud og investere i et par flade sko, der kan tåle at blive slidt helt ned hen over sommeren.

Bindebånd

Hvis kjolen ikke er lang eller bukserne stumper en smule, og anklerne skal fremhæves, hvilket de rigtig gerne må denne sæson, så gå efter en flad sko med bindebånd.

Bindebånd2

Slip-in sko med snøre, Topshop, 500 kr.

Bindebånd1

Ballerinaer med snøre, H&M, 199 kr.

Bindebånd3

Ballerina, Ganni, 1.699 kr.

 

Metalliske detaljer

Har du det bedst i tøj, der ikke skiller sig for meget ud, så er det de små detaljer, der kan gør en stor forskel i looket. Metalliske detaljer er ingen undtagelse, og de giver et ekstra fint shine. Match eventuelt skoene i samme nuancer, som dine smykker for at fremhæve den røde tråd.

TrendMetallic1

Slingbacks, H&M, 179 kr.

TrendMetallic2

Ballerinaer, Mango, 299 kr.

TrendMetallic3

Ballerina, Zara, 459 kr.

 

Classy chic

Begrebet less-is-more kan sagtens gå an til de mere festlige begivenheder. Tænk gerne i rene linjer, minimum af detaljer og skandinavisk simpelhed. Ved at være simpel forneden kan du også lettere skrue op for detaljerne i makeuppen eller tøjet, hvis det er det, du ønsker.

ClassyASOS

Ballerina, ASOS, 240 kr.

ClassyNELLY

Slippers, Nelly, 379 kr.

ClassyZARA

Sko, Zara, 329 kr.

Feminine favoritter

Fantastisk, feminint og finurligt. Selv om trends måske dikterer en modsat retning, så er de feminine favoritter, som ballerinaer og slippers med et fint touch, en god klassiker for mange kvinder.

FemininFinurlighedASOS

Sandaler med perler, ASOS, 218 kr.

FeminineFinurlighederMAGASIN

Ballerina, Red Herring hos Magasin, 279 kr.

FeminineFinurlighederSTORIES

Slippers, & Other Stories, 680 kr.

 

Flower power

Det er svært ikke at støde på blomsterprint denne sæson. Gucci revolutionerede et nyt tag på quirky stil, og det har medført, at mange brands ekstra hurtigt har taget farver til sig, hurtigere end man måske havde set komme. Både i form af blomsterprint, men også generelt bare en stærkere farvepalette end de tidligere år.

FlowerASOS

Ballerina, ASOS, 272 kr.

FlowerTOPSHOP

Sandaler, Topshop, 410 kr.

FlowerPBZalando

Ballerinaer, Pretty Ballerinas hos Zalando, 999 kr.

 

Læs også: Kjoleguide: Har du styr på kjolen til den næste sommerfest?

 

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·