Læs også:

Close
ugens mest omtalte

Ugens mest omtalte

Underholdning  | 

MY DAILY SPACE giver dig overblikket over ugens mest omtalte historier

Sinéad O’Connor forsvandt – og kom igen

Søndag forsvandt sangerinden Sinéad O’Connor (hende med Nothing Compares) fra en forstad til Chicago, og der blev slået alarm på de sociale medier. Sinéad dukkede dog uskadt op igen godt 24 timer senere, men mange er stadig bekymrede for stjernen.

Ifølge The Guardian blev hun før sin forsvinden set på cykel, og havde på Facebook ytret sig om sin kamp om forældremyndighed over sønnen Jake, som hun har med eks’en Donal Lunny.

Tilbage i november skrev Sinéad O’Connor, at hun havde taget en overdosis, så det er desværre nok ikke sidste gang, at der er bekymringer forbundet med sangerinden.

Sinéad O’Connor
Sinéad O’Connor. (Foto: ALL OVER)

 

Beckham-søn viser sig endelig officielt med kæresten

Brooklyn Beckham og skuespillerinden Chloë Grace Moretz har datet i hvad der føles som evigheder. I hvert fald har rygterne om parret svirret siden 2014. I denne uge tog de to unge stjerner dog skridtet videre og viste sig sammen på den røde løber for første gang. Det var til premieren på Neighbors 2 i L.A.

Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz til premiere på Neighbors 2: Sorority Rising i The Regency Village Theatre i Westwood, Los Angeles. (Foto: ALL OVER)
Brooklyn Beckham og Chloë Grace Moretz til premiere på Neighbors 2: Sorority Rising i The Regency Village Theatre i Westwood, Los Angeles. (Foto: Polfoto)

 

Christiane Schaumburg-Müller taler om L.O.C.s evner som far

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor skal være forældre om tre måneder, og selv om parret har været gennem en skilsmisse, ser de nu fremad. Det fortalte Christiane pressen ved årets ELLE Style Awards:

– Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg mærke allerede nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade.

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. flytter nu også i nyt hus sammen – det ligger dog på samme vej, som det tidligere hjem.

Christiane har ikke afsløret, hvor længe planen om en graviditet har været aktuel, men hun vil gerne slå fast, at den kommende baby er et ønskebarn:

 

– Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårsupser, griner hun.

©Foto Lars H. Laursen Begivenhed: ELLE Style Awards 2016 Sted: DR Koncerthuset Journalist: Dato: 17.05.2016 _LHL6074.jpg
(Foto: Lars H. Laursen)

 

Gilmore Girl er blevet mor

Rygterne gik sidste år, og nu er det bekræftet, at det meget sky par Alexis Bledel (der spillede hovedrollen Rory i tv-serien Gilmore Girls) og Vincent Kartheiser er blevet forældre – sidste år.

Det er Scott Patterson fra Gilmore Girls, der har afsløret parrets hemmelighed.

– Hun er virkelig blomstret som kvinde, og nu er hun en stolt mor og gift og lykkelig, siger han til Glamour.

– Vi sammenligner med hinanden, fordi min søn (der er født i juli 2014, red.) er cirka halvandet år ældre end hendes lille søn. Jeg viser hende billeder og videoer af, hvad hun kan forvente sig.

Efter interviewet har Alexis Bledels egen talsmand bekræftet, at hun blev mor i efteråret 2015.

Alexis bledel mor
Alexis Bledel viser sig sjældent i offentligheden. Billedet her er fra 2011. (Foto: All Over)

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·