Læs også:

Close

Det talte vi om i denne uge: En skilsmisse, en ansigtstatovering og mere gossip

Underholdning  | 

MY DAILY SPACE giver dig overblikket over ugens mest omtalte historier

Ozzy & Sharon Osbourne skal skilles

Efter 33 års rock’n’roll og ægteskab, har Osbourne-parret valgt at gå hver til sit. En insider fortæller ifølge E! News, at Ozzy flytter midlertidigt ud af huset. Sharon og Ozzy Osbourne har sammen tre børn: Aimee, Kelly og Jack.

Kelly, Ozzy, Sharon og Jack. (Foto: Polfoto)
Kelly, Ozzy, Sharon og Jack. (Foto: Polfoto)

 

To langhårede idoler har ofret lokkerne

Det var også i denne uge, at Harry Styles klippede en stor tot hår af, og Thor fra Citybois gjorde det endnu sværere at huske, hvem der er ham, og hvem der er Anton.

https://www.instagram.com/p/BFBc-CmPU6P/?taken-by=thorfarlov

 

Justin Bieber har fået en ansigtstatovering

Han havde ellers svoret, at han ikke ville tusses i ansigtet, før han var virkelig gammel (med det mente han omkring 40-50 år), men nu har Justin Bieber skiftet mening og fået et lillebitte kors tatoveret ved siden af sit ene øje.

Christiane viser bulen frem

Christiane Schaumburg-Müller afslørede for kort tid siden, at hun og L.O.C. skal være forældre, og nu har tv-værten og iværksætteren delt en række billeder på sin blog. Du kan se dem her.

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane. (Foto: ALL OVER)

Emma Watson nævnt i #PanamaPapers

Efter dokumenterne er blevet tilgængelige, er det kommet frem, at Emma Watson optræder i Panama-papirerne. Hun står anført som ejer af en virksomhed kaldet Falling Leaves Ltd., men har ifølge sin talsperson ikke fået skattemæssige fordele ud af det.

– Britiske virksomheder skal offentliggøre detaljer om deres aktiehavere, og det giver hende derfor ikke den nødvendige anonymitet, når det handler om at beskytte hendes personlige sikkerhed, som er blevet sat i fare før i tiden på grund af den slags offentlige informationer, forklarer talspersonen.

Kort sagt har Emma Watson altså oprettet den hemmelige virksomhed for blandt andet at kunne købe bolig i London uden at det kom ud til hele verden.

 

Emma Watson
Emma Watson. (Foto: ALL OVER)

 

· Mere fra samme kategori ·