Læs også:

Close
ugen der gik paa interwebz

Ugen, der gik på the interwebz

Underholdning  | 

Vi har samlet ugens bedste nethistorier, så du ikke skal gøre andet end at læse med her

 

Taylor Swift er blevet idol for nazister

En gruppe neonazister har valgt Taylor Swift som deres ariske idol. De mener, at popstjernens sange er med til at fastholde racekrigen i USA – en konspiration, der har spredt sig vidt og bredt på nettet.

– For det første er Taylor Swift en ren, arisk gudinde, som taget ud af klassisk, græsk poesi. Athena er genfødt. Det er det vigtigste, siger Andre Anglin fra hvid magt-bloggen Daily Stormer til Broadly.

– Det er også et etableret faktum, at Taylor Swift er nazist i al hemmelighed og simpelthen venter på det tidspunkt, hvor Donald Trump gør det sikkert for hende at komme ud og annoncere sin ariske agenda til verden.

OMG.

taylor swift nazi nazist idol
(Foto: All Over)

 

Mor og Star Wars-fan bliver Facebook-kendt

Candace Payne har lagt en live-video på Facebook, hvor hun viser sin nyindkøbte Chewbacca-maske frem. Videoen er den mest sete live-video i sitets historie, og det fik Mark Zuckerberg til at invitere hende på besøg hos Facebook.

 

Hjerneforsker sviner pressen

Hjerneforskeren Milena Penkowa, som i sin tid var hele mediemøllen igennem, har været gæst i tv-programmet “Til middag hos”, og nu florerer et klip, hvor hun giver journalisten bag afsløringen skylden.

– Jeg ved, jeg kan det, jeg kan. Og det ændrer sig ikke – uanset om der sidder en lille pikansjos og er talerør for en anden lille pikansjos på universitetet. Så sidder der en lille journalist-pikansjos og bare videregiver ukritisk, hvad min modstander på universitet sidder og fyrer af, siger Milena Penkowa i klippet.

Se klippet hos eb.dk.

Penkowa til foredrag i Herning.
(Foto: Polfoto)

 

Florence gav privatkoncert på hospital

En kræftramt teenagepige var for syg til at tage til koncert med idolerne Florence + The Machine, så gruppen besøgte hende på hospitalet og gav en ganske speciel intimkoncert på hendes sengekant. Der blev fældet en del tårer på redaktionen, da vi så nedenstående video!

 

Næsetwerking er det nye

En ny trend har bredt sig på SoMe. Den går helt simpelt ud på, at du tegner en numse med tilhørende dame på din næse og får den til at twerke.

· Mere fra samme kategori ·