Læs også:

Close

Tre must try-restauranter i Hong Kong

Sulten efter flere tips til garderoben, sminkebordet, din næste rejse eller sund mad? Så tjek min blog, som jeg opdaterer dagligt.

 

Pulserende storbyliv, blinkende neonskilte og duften af citrongræs og koriander. Josephine Helbrandt har været en tur i Asiens New York og kommer her med en top tre over restauranter, du skal besøge, hvis du er i Hong Kong

Det er ikke lang tid siden, at jeg vendte hjem fra en helt fantastisk tur til Hong Kong. Den pulserende storby minder mest af alt om østens svar på New York, dog med et mere eksotisk og bredt menukort.

Jeg har her samlet tre steder, som jeg synes, er et besøg værd, hvis du trænger til lidt god mad i det moderne Kina.

I hjertet af Wan Chai

Com Banh Mi er en superhyggelig, vietnamesisk restaurant i hjertet af Wan Chai. Restauranten er lille og uformel, og det er tydeligt at mærke, at det er ejerne selv, der står bag både kasseapparatet og komfuret.

Menuen er lavet, så du selv sammensætter din ret. Først vælger du, hvilken type kød du vil have: Kylling, gris eller oksekød. Bagefter kan du vælge mellem ris, brød eller nudler, og til sidst skal du vælge en side dish. Det hele får du inklusiv drikkevarer for 66 danske kroner.

madCom Banh Mi: Com Bánh Mì, 28 Tai Wong Street East, Wan Chai, Hong Kong

Et perfekt sted at spise, hvis du er lidt træt af alt det olie- og friturestegte mad

Trænger du til andet end ris og nudler? Så er Cali-Mex et super godt alternativ til de asiatiske gadekøkkener. Indretningen er low key og hyggelig, og stedet fungerer perfekt til et hurtigt frokost-stop og ligger blandt andet lige ved siden af det populære shoppingmekka Ladies Marked.

Menukortet giver mulighed for, at du selv kan sammensætte din ret, hvad enten du ønsker en mexicansk inspireret salat, tacos eller madpandekager.

Cali-Mex ligger ni steder på Hong Kong Island. Du kan finde adresserne med et hurtigt kig på deres website her.

CALICali-Mex Taqueria: Dundas Square, 43H Dundas St, Mong Kok, Hong Kong.

Ægte Hong Kong-food

Ægte Hong Kong-food lavet i et topprofessionelt køkken, så hvis du trænger til lokal mad, men ikke har lyst til at slå dig ned på et af de mere primitive gadekøkkener, så er det her stedet!

Crystal Jade er en kæde, der ligger ret mange steder i Hong Kong. Under mit besøg på syv dage spiste vi der to gange. Det er virkelig lækker mad, et bredt menukort, og både kvalitet og hygiejne er i top. Jeg var særligt helt vild med deres forskellige nudelsupper, som fås i et hav af smagsvarianter.

Hvis du planlægger et besøg på Crystal Jade, så er det en god ide at google den, der er tættest på dig. Bare på Hong Kong Island ligger der 10 restauranter, og der er også flere på fastlandet.

crystaljade

Crystal Jade: B221A, 1 Matheson St, Causeway Bay, Hongkong (Crystal Jade har mere end 10 restautanter rundt om i Hong Kong)

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·