Læs også:

Close

Shopping: Katrines favorititems til stranden

Katrine Berner er en 19-årig modeblogger, som deler ud af sine bedste modetips hver uge på MY DAILY SPACE, på bloggen www.katrineberner.dk. og på hendes Instagram @katrineberner.

Sommeren står for døren, og i den anledning giver modeblogger Katrine Berner sit bud på fem ultimative musthaves til stranden

Jeg elsker sommer (hvem gør ikke det?), specielt hvis den beslutter sig for at bringe lidt godt vejr med sig. Der er ikke noget så dejligt som en tur i bølgerne, en kold drink på terrassen eller bedst af det hele: Alt det dejlige sommertøj. Og med denne sæsons alt for fine kollektioner er det altså svært at holde sig fra at køre kortet igennem lidt for mange gange.

Her er nogle af de items, som jeg ville bruge mine penge på denne sæson.

c1024x736_bb

1. Det perfekte par solbriller

Solbriller er selvfølgelig et musthave til de solskinsrige dage, som jeg satser kraftigt på, at der kommer nogle af denne sommer. Dette par fra Le Specs har den fineste rosa farve, og prisen er yderst fornuftig for et par solbriller i en god kvalitet.

Le Specs-solbriller, 549 kr., Zalando

2. Et par klassiske, sorte shorts

Jeg føler lidt, at jeg altid går og mangler det perfekte par sorte shorts, som bare passer til alt. Uniqlo har heldigvis løst den krise med disse fine, draperede shorts, som både kan dresses op og ned afhængig af lejligheden. Desuden har shortsene en rigtig god længde, hvis du som jeg ikke er så vild med shorts, der mere minder om et par hotpants.

Shorts, 225 kr., Uniqlo

3. Off the shoulder-blusen

Bare skuldre er en af sæsonens helt store tendenser. Derudover er de fine blå striber at se alle steder denne sæson, og derfor er denne lækre sag fra Designers Remix det perfekte køb denne sommer.

Top, 1.100 kr., Designers Remix

4. Eksklusive sandaler, der kan bruges til alt

Sandaler et must hver eneste sommer, og et par i sort går aldrig af mode. Derfor er sandaler også ideelle at spendere lidt ekstra penge på for at få et par, som holder sæson efter sæson. Disse fra Marni tror jeg næppe, man bliver træt af lige foreløbig.

Sandaler, 5.500 kr., Marni

5. Drømmestrandtasken

Her er en taske, som kan rumme det hele, og det er vel særdeles praktisk, når man skal have både vand, solcreme, en god bog med mere med til stranden. Efter min mening kan den dog også sagtens bruges på en storbyferie eller en shoppingtur.

Taske, 7.200 kr., Balenciaga

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·