Læs også:

Close

Skønhedsredaktørens favoritter: Skønhedssøvn og stort hår

Vores skønhedsredaktør, Anna Elisabeth Goth Engel, har samlet sine fem favoritter inden for beauty

Drømmer du om babyblød hud, fredfyldt skønhedssøvn og hår med masser af volumen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her guider skønhedsredaktør Anna dig til de fem bedste beautykøb i denne uge.

Hjælp til skønhedssøvnen

Jeg har testet denne lækre natcreme, som forskønner og fugter huden, mens du sover. En total favorit denne uge.

Denne natcreme er perfekt, hvis din hud er meget tør, da den både fugter og genopbygger. Massér cremen generøst ind i huden efter din renserutine, og undgå øjenområdet. En unik creme, der virkelig giver dig en ægte skønhedssøvn.

BS_Restoring_Night_Cream_01

Supermood Beauty Sleep – Youth Restoring Night Cream,30 ml for 529 kr., bynina.dk

Havtorn & honning

Jeg bruger i øjeblikket denne lækre bodyscrub hver morgen i badet. Scrubben renser og fornyer huden, så den kan forblive smuk og frisk. Skrubbecremen er uden parabener og er lavet på havtorn og honning, en helt fantastisk kombination, der både giver næring og fugt til huden. Boghvedehonningen øger elasticiteten i huden og efterlader den glat og fin.

Påfør scrubben på fugtig hud, massér, og skyl derefter huden.

Oblepikha Honey Body Scrub

OBLEPIKHA SIBERICA BODY SCRUB, 300 ml, 59 kr., kan bestilles til levering i hele Danmark på Natura Siberica

Volumen til håret

En parabenefri shampoo som tilfører ekstra volumen og styrke til håret. Jeg har prøvet PURE VOLUME de sidste to uger, og oplever mere struktur i håret, og at det generelt føles tykkere.

Værd at vide: Beskytter også håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Derudover indeholder shampooen ingen parabener eller sulfater.

Pure Volume Shampoo 350ml kr. 189,- (1)

PURE VOLUME SHAMPOO, 189 kr. hos stylebox.dk

Power couple

Brug PURE VOLUME SHAMPOO sammen med den perfekte conditioner fra samme serie. Denne conditioner efterlader håret med ekstra styrke og struktur, mens den plejer og blødgør håret. Et supercool power couple, man nemt kan blive godt afhængig af.

Pure Volume Conditioner 300ml kr. 199,--2

PURE VOLUME CONDITIONER, 199 kr. hos stylebox.dk

Abrikoskerner, der blødgør

Magasin har lavet deres egen skønhedsserie, som byder på en masse skønne produkter. Jeg har fundet denne lækre ansigtsscrub, der nemt og hurtigt fjerner alle de døde hudceller. Jeg bruger den en til to gange om ugen i forbindelse med min renserutine før sengetid.

Massér scrubben ind i ansigtet med fingerspidserne, og skyl derefter med lunkent vand. Huden vil nu føles blød og ren.

HUSK: Brug den også på halsen for at fjerne alle de døde hudceller der. Ofte glemmer vi at pleje vores hals, som også har brug for rens, pleje og fugt.

 

Magasin

Face scrub, 100 ml, 59,95 kr. hos Magasin

Hørfrøolie

Hver morgen tager jeg hørfrøolie sammen med min morgenmad. Jeg tager hørfrøolie for at få nok omega-3 og omega-6, da jeg ikke altid når at spise nok fisk i løbet af ugen. Derudover har Flaxseed OMG’s et højt indhold af B-Vitaminer som både er godt for hud og hår.

Vidste du: Hørfrø har et højt indhold af finre, som er med til at sænke kroppens kolesteroltal, samt understøtte en god fordøjelse.

VITAVIVA FlaxseedOMGs DKK 234

FLAXSEED OMG’S, 233,13 kr. hos VITAVIVA

· Mere fra samme kategori ·