Læs også:

Close

Guide fra en modeblogger: De bedste sommerinvesteringer i maj

Mode  | 

Sommer eller vinter – Rose Maria er fan af at investere. Særligt i materielle goder. Heldigvis har hun argumenterne i orden, når det kommer til denne sæsons shopping

Rose Marias maj-favoritter

En klog kvinde sagde engang: I like my money right where I can see them: Hanging in my closet. Jeg kunne ikke være mere enig, og derfor er en ny måned for mig ensbetydende med, at der skal sættes mere kapital ind på den materielle opsparingskonto.

I maj måned, og særligt med den seneste uges næsten eksotiske tilstande, drømmer jeg om at investere i farver, mønstre og applikationer, der for alvor kickstarter sommeren.

Her er de bedste sommerinvesteringer

Hvis du også rigtig føler sommeren – og deler den vise frøken Bradshaws logik – så kig nærmere på disse seks geniale sommerinvesteringer, der kan gøre underværker for din garderobe (uden at ruinere dig) og samtidig sætte lidt tiltrængt kulør på tilværelsen efter endnu en gråsort vinter.

Hvide bukser med applikationer, asos

Bukser, 425 kr., Asos

Din første sommerinvestering skal være hvid. Efter “labour day”, altså 1. maj, er det nemlig efter signede legitimt at hoppe i hvide benklæder. Det skal man ikke sige to gange, og da slet ikke når der findes udgaver med de fineste sommerlige blomsterapplikationer, der springer direkte ud af den herlige blomstertrend, som jeg heldigvis langt fra er færdig med at falde i svime over endnu.

Sommerligt hårbånd, Zara

Hårbånd, 70 kr., Zara

Når du rigtig skal have sol på kinderne, dur det ikke med hår i øjnene. Så tæm lokkerne, og vend ansigtet mod solen med det skønne, solgule hårbånd fra Zara. Perfekt til en chill-dag, stadig fint nok til at blive spottet med i offentligheden og en absolut nødvendig sommerinvestering.

T-shirt med ananas, asos

T-shirt, 150 kr., Asos

Når de første varme solstråler har ramt landet, og årets første nationale sommerdag er registret, er det næsten en synd, hvis du ikke ifører dig ananas i valgfri fortolkning mindst en gang om ugen for at holde sommerstemningen ved lige. Som eksempelvis en hvid T-shirt med en fræk og frisk paillet-ananas, der drysser eksotiske vibes ud over hverdagsoutfittet og minder om den skønne sæson, vi netop har taget første bid af.

Evil Eye armbånd fra Hvisk

Armbånd, 550 kr., Hvisk

Snart begynder vores hudfarve forhåbenligt også at bære synligt præg af, hvilken årstid der er over os, og når den gyldne farve overtager de blegrosa toner på vores arme, så er det med at finde guldsmykkerne frem, der virkelig fremhæver den lækkerbrune sommerglød.

Men en sommmerinvestering i guld og diamanter behøver ikke være ensbetydende med fiansiel ruinering. Hvisk har netop lanceret Evil Eye-kollektionen, der både fås i sølv og guldbelagt sølv og med farvede zirkoner. Det perfekte, underspillede og betalelige sommersmykke.

Eksotisk sovemask, HM

Sovemaske, 40 kr., H&M

Selv om det er sommer, og vi har naturligt mere overskud og energi, skal vi stadig have vores skønhedssøvn. Men det kan nogle gange være svært at falde i søvn – eller sove videre – i de lyse nætter. Her er sovemasken din redning – og med et eksotisk print bliver søvnen hurtigt den rene badeferie at falde ind i.

Badesandaler med floral-print fra Gucci

Badesandaler, 1.725 kr., Gucci

Om sommeren er alting lidt rarere og friere. Også vores fodtøj. Men behageligt behøver (gudskelov) ikke være ensbetydende med usmageligt. Gucci leverer beviset i form af old school badesandaler, der denne sæson er blevet pimpet med modehusets hypede kultprint med logoer og akvarellignende kirsebærblomster.

Skoene kommer næsten med et løfte om forevigt glade sommerfødder, og er klart en af de klogeste sommerinvesteringer, du kan gøre dig i år.

· Mere fra samme kategori ·