Læs også:

Close

Redaktionens bedste weekendtips

Mit liv  | 

Det er snart weekend – og hvem glæder sig ikke til det? Men weekend er og kan være mange ting for den enkelte. Her kan du læse, hvordan redaktionen allerhelst vil bruge de dyrebare dage

(Foto: Privat)

Ro og lys i sommerhuset

– Jeg elsker alt ved byen og bor midt i den. Men omvendt elsker jeg også at tage væk fra den. Ud på landet og ud til vandet. Jeg elsker alt ved vandet, og blå er også min yndlingsfarve. Jeg har et sommerhus, som ligger 200 meter fra, hvor min far er vokset op. Det, at det er et område, hvor jeg er kommet meget som barn, synes jeg, er mega hyggeligt. Og når jeg er i sommerhuset, er der ro, der er lys og der er 100 % hygge. Jeg elsker faktisk at lave ingenting, og når jeg så kommer tilbage til byen, så bliver jeg bare ekstra glad for mit liv herinde midt i København.

Tina, chefredaktør

 

benedikte weekend

Pizza, latter og kulørte drinks

– Den perfekte weekend kan både bestå af ultimativ afslapning (gerne den slags, hvor du slæber dynen med ind i sofaen, blander en spand Holiday-dip og sætter en omgang slibrig reality på) og masser af fest!

Denne weekend er der en hel ekstra dag at gøre godt med, og det bliver en skøn kombination af alt det gode i livet: Min megasjove kæreste kommer til byen for at underholde mig, til jeg griner så meget, at hans hjemmelavede (og formidable!) pizza sprøjter ud af mundvigene på mig, jeg skal se en masse gode venner, som vil dele kulørte – eller bare stærke – drinks med mig, og så skal vi danse til den lyse morgen.

Benedikte, SoMe-redaktør

 

Læs også: Cocktailparty: Fem drinks, du SKAL prøve

(Foto: Privat)

Bad i sol og hav

Jeg skal helt sikkert have en dukkert i havet! Det er stadig koldt, men virkelig lækkert forfriskende. Det er den bedste måde at starte weekenden på og hjælper også imod tømmermænd. Det ved man jo aldrig, om man måske har lørdag morgen. Men hvis vejret holder, som det har været den sidste uge, så kan det jo også nemt være, at det bliver til mere end en morgendukkert men også lidt solbadning og en ekstra tur i Øresund.

Anna, livsstilsredaktør

 

falken weekend

Vinylshopping og sommerkoncerter

Denne weekend er den første i lang tid, hvor jeg ikke har en milliard planer. Så der er en masse catching up to do med min by, København. Jeg vil sove længe om lørdagen, og så vil jeg tage min kæreste under armen og gå ned på en ny, lokal cafe, der er åbnet for ikke så længe siden, men som vi ikke har besøgt endnu. Den hedder Sidecar og skulle efter sigende have en lækker weekendbrunch. Hvis ikke der er plads, prøver vi lykken på Cafe Vi Mødtes Gennem Ruden, der skulle lave en himmelsk kaffe.

Efter brunchen tager vi nok på vinyljagt, der er nogle pladebutikker, vi endnu ikke har besøgt på Nørrebro, som vi skal tjekke ud. Resten af dagen skal være overladt til tilfældighederne. Søndag tager jeg ud på Christiania, hvor Cafe Nemoland starter sine sommerkoncerter. Her skal jeg sidde i solen med en kold øl og høre Wangel og Laid Back.

Camilla, nyhedsredaktør

 

josephine weekend

Masser af tid til lopperi

Jeg går på loppemarked næsten hver eneste weekend under dække af at være på jagt til min forretning, Finderi. Men! Når alt kommer til alt, handler det jo i virkeligheden om, at det kribler i mig selv efter at gøre et godt fund til min kæmpe samling af, tja, alt i dims og dut-afdelingen. Jeg køber især keramik, småmøbler og kunstobjekter – men også alverdens køkkengrej og mere praktisk boligtilbehør. For eksempel er min badeværelsesvask loppet.

Mine yndlingsmarkeder er Frederiksberg Loppetorv, det nye Sommerloppe på Amager og de store markeder i Forum og Bella Center. Loppemarkedet på havnen i Odense og bagagerumsmarkederne i Aarhus og Aalborg er også blandt favoritterne, men der kommer jeg desværre ikke så ofte.

Josephine, livsstilsredaktør

· Mere fra samme kategori ·