Læs også:

Close

Makeupartistens favoritter til et flawless sommerlook

Pernille Buhl er 26 år, bor i København og arbejder som freelance makeupartist og skønhedsskribent.

Makeupartist og skønhedsskribent Pernille Buhl deler sine favoritprodukter til at lægge en let sommermakeup med perfekt hud

Sommeren er begyndt at vise sit smukke ansigt, og jeg bliver helt glad i låget af al den sol, varme og de lækre farver, der følger med. Alle de lange, varme sommeraftener kalder på strandfester, maxikjoler og bare tæer i sandet, og til det følger selvfølgelig en lækker sommermakeup.

Jeg er vild med bronze, nude og gyldne toner, og mit bud på sommerens lækreste makeup ser derfor sådan her ud:

Huden er det vigtigste

Hvis du spørger mig, så er huden alfa og omega i en lækker makeup. Hvis du lærer at lægge makeup på din hud, så den sidder lige i skabet, så behøver du faktisk ikke ret meget mere for at outshine alle de andre!

Start med fugt, masser af fugt! Jeg gør altid det, at jeg blander lidt af L’Oreals Lumi Magique primer i min fugt, da huden får en ekstra WOW-effekt af den.

Lumi_Magique_Primer

LUMI Magique Primer, 97,46 kr. hos Matas

Mineralfoundation, der smelter på huden

Efter fugten bruger jeg mineralfoundation fra Tromborg. Den er så skøn og let, den smelter ind i huden, lysner og giver den mest fantastiske, naturlige hud. Husk at bruge et øjeblik på at blende produktet ind i huden, da effekten først ses, når produktet er varmet op til kropstemperatur.

Untitled-2

Mineral foundation, 360 kr. hos Tromborg

Sommerglød til kindbenene

Nu skal du i gang med at give dig selv lidt sommerglød, og igen er det Tromborg, der er på banen med deres Baked Minerals. Brug den i kindbensområdet – lidt forsigtigt, for den giver ret meget farve. Jeg bruger den også på øjnene, bare fordi den er  pæn, og jeg kan godt lide lidt sammenhæng mellem kinder og øjne.

Baked_Mineral_Golden

Køb Baked Minerals, 420 kr. hos Tromborg

Bling-bling til ansigtet

Highlighteren skal ligge lige over din bronzer på selve kindbenet. Jeg bruger selv denne fra Gosh Copenhagen, den har den fineste perlemorsfarve, som jeg synes passer perfekt til den skandinaviske hud.

Gosh

GOSH Lumi Drops 002 Vanilla, 99,95 kr. hos Matas

Masser af mascara, tak!

For mit vedkommende, skal der nu ikke andet end en hulens masse mascara til, for at mit sommerlook er, som jeg gerne vil have det. Jeg er stor fan af L’Oréals mascaraer, så jeg bruger Volume Million Lashes So Couture til mine vipper, og den får fuld gas på de øverste vipper, og jeg lader de nederste være uden, fordi jeg synes, det giver et mere friskt look.

Volume_Million_Lashes_So_Couture

Mascara, 139,95 kr. hos Matas

Og lige lidt på læberne

Slut af med en semi-transparent lipgloss, der giver lidt shine og farve til læberne. Denne her er fra Ellos og kan både anvendes alene eller oven på en læbepen med lidt ekstra farve.

Ellos (1)

Lipgloss, 49 kr. hos ellos.dk

 

Viola, så er der sommermakeup!

Fik du læst: Derfor er det vigtigt, at du renser din hud

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·