
Opskrift: Pandekager
Perfekte pandekager uden gluten, mælk og hvidt sukker
Vi elsker pandekager! Vi kan simpelthen køre den ene ned efter den anden. Har du pandekage-craving ligesom os? Så er her en opskrift på søde, tynde og velsmagende pandekager uden mælk, gluten og hvidt sukker.
Det skal du bruge
- 4 dl rismel
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 1,5 dl. sukrinmelis
- 2 tsk. vaniljepulver
- 1 dl. olie
- 4 dl. rismælk
Tilberedning
- Kom rismel og æg i en skål eller rørmaskine og rør rundt.
- Tilsæt salt, sukrin, vaniljepulver, olie og rismælk til blanding og rør rundt indtil det er en ensartet masse.
- Kom olie på en pande, hæld noget af pandekagedejen over på panden, og steg pandekagen til den er gyldenbrun på begge sider.
(Foto: Winnie Methmann)
Du kan finde mange flere lækre opskrifter inde på vores blog femmefood.com og følge med på både Instagram og Facebook.