Læs også:

Close
pandekager-femme-food

Opskrift: Pandekager

Søstrene Annika og Winnie står bag den gluten- og mælkefri madblog femmefood.com, som har været deres fælles fritidsbeskæftigelse siden 2013.

Perfekte pandekager uden gluten, mælk og hvidt sukker

Vi elsker pandekager! Vi kan simpelthen køre den ene ned efter den anden. Har du pandekage-craving ligesom os? Så er her en opskrift på søde, tynde og velsmagende pandekager uden mælk, gluten og hvidt sukker.

Det skal du bruge

  • 4 dl rismel
  • 4 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1,5 dl. sukrinmelis
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 1 dl. olie
  • 4 dl. rismælk

Tilberedning

  1. Kom rismel og æg i en skål eller rørmaskine og rør rundt.
  2. Tilsæt salt, sukrin, vaniljepulver, olie og rismælk til blanding og rør rundt indtil det er en ensartet masse.
  3. Kom olie på en pande, hæld noget af pandekagedejen over på panden, og steg pandekagen til den er gyldenbrun på begge sider.

pandekager-femme-food
(Foto: Winnie Methmann)

Du kan finde mange flere lækre opskrifter inde på vores blog femmefood.com og følge med på både Instagram og Facebook.

· Mere fra samme kategori ·