Læs også:

Close

Opskrift: Omelet med laks

Camille er uddannet pædagog og kostvejleder med speciale i børn og overvægt. Hun blogger i fritiden om mad og livsstil på camillemaja.dk.

Morgenmad skal oftest være nemt og hurtigt, men når der er lidt ekstra tid, er det virkelig lækkert med en omelet fyldt med laks og grønt!

Jeg har fået denne lækre og nemme omelet her til morgen, som jeg gerne vil dele med jer. Æg er sådan en lækker måde at starte morgenen på synes jeg – og så mætter det. Derudover betyder det meget for mig, at jeg får et godt og nærende måltid, hvor jeg både får protein, fedt og kulhydrat. For det første giver omeletten en lang mæthedfornemmelse, og for det andet holder det dit blodsukker stabilt.

Jeg lavede denne omelet med lidt lakserester fra dagen før, hvor jeg fik ovnstegt laks. Du kan snildt bruge andet kød eller undvære helt! Med en masse grønt i er det også superlækkert!

Du skal bruge:
Æggemasse:
– 2 æg
– 3 spsk mælk
– 1 tsk pesto (kan undlades)
– Salt & peber

Fyld:
– Laks
– Grøntsager
– Frisk spinat/salat
– Feta/hytteost

 

Fremgangsmåde:

  • Lidt olie på en varm pande
  • Når olien er varm, smider du din piskede æggemasse (uden fyld) på panden
  • Skru ned på middelvarme, og lad den stå, til den ikke er flydende mere
  • Færdig! Og så på med dit fyld og server

DSC_1466 omelet med laks. Camille Maja

Velbekomme!

· Mere fra samme kategori ·