Læs også:

Close

Ny udgave af Topmodel vil kun have kurvede modeller

Underholdning  | 

Det populære tv-program Topmodel leder nu efter kurvede modeller, der minimum bruger størrelse 42 i tøj

Listen over krav til deltagerne er lang, når tv-programmet Topmodel plejer at lede efter modeller, men nu har kravene rykket sig et nyk opad. En ny version af programmet arbejder nemlig for at få nogle fyldigere kvinder på catwalken.

– Mange unge piger har i dag store problemer med selvværdet. De bliver bombarderet med selfies, fitnessbilleder og billeder af tynde modeller overalt, fortæller Maiken Wexø, programdirektør på Discovery Networks Danmark.

– Heldigvis er der nu også en trend der går i den anden retning. Måske som en modreaktion ser man nu den internationale modebranche åbne op for piger, som repræsenterer andre skønhedsidealer. Den trend vil vi gerne bakke op om på Kanal 4. Det er simpelthen på tide, vi giver de unge piger nogle alternative idealbilleder.

Topmodelansøgere skal mindst være str. 42

Programmet hedder Scandinavia’s Next Top Model og bliver lavet sammen med søsterkanalerne i Norge og Sverige. Hele molevitten har premiere til efteråret, men det er altså nu, du kan melde dig til.

Kravene har Lisa Lents, der er caster på programmet, listet op på sin Facebook-profil, hvor hun offentliggør nyheden og samtidig opfordrer til at sende en ansøgning til, hvad hun kalder en plus size udgave af Topmodel.

Det populære tv-program leder nu efter kurvede modeller, der minimum bruger størrelse 42 i tøj
Nu åbner Kanal 4 op for en hel sæson Topmodel kun med kurvede modeller. (Foto: Polfoto)

For at blive taget i betragtning, skal ansøgere opfylde følgende krav:

  • Du skal være mellem 18 og 25 år.
  • Du bruger minimum størrelse 42 i tøj.
  • Du har karisma, udstråling og personlighed.
  • Du brænder for at slå igennem som plus size model.

Kanal 4 begynder sammen med sine søsterkanaler optagelserne til Scandinavia’s Next Top Model fra slut maj til midt juli, og det hele kommer til at foregå i Portugal. Er du den heldige, der står tilbage til allersidst, vinder du en kontrakt med modelbureauet MILK, der blandt andet brander sig på deres kurvede modeller.

Du kan læse mere om programmet og ansøgningsfristen på Lisa Lents’ Facebookprofil.

· Mere fra samme kategori ·