Læs også:

Close

Moderedaktørens favoritter: En turban, et skørt og en fantastisk kortholder

Mode  | 

Vores moderedaktør, Anna Elisabeth Goth Engel, har forelsket sig i en rød lækkerhed, en multifarvet turban, en stribet skjorte og lidt lækre accessories

Anna har fundet denne uges favoritter. Se og shop dem alle her!

En rigtig sommerhat

Det er vigtigt at finde den helt rigtige sommerhat. Jeg har forelsket mig i denne fine hat fra Magasin, som er lavet af 100 % papirstrå.

 

 

Hat_Magasin_Favorit

Hat, 299 kr. hos Magasin

Tip: Brug hatten sammen med et par klassiske Ray Ban Aviator-solbriller – find dem her! 

Eksklusiv kortholder

Denne ultimative kortholder er fra Valentino. Farven er skøn og sommerlig og passer perfekt ned i strandtasken. Hvis du er så heldig at eje denne smukke kortholder, er der ingen undskyldninger for at glemme kreditkortet, næste gang der skal købes is med veninderne.

 

NET A PORTER

Kortholder fra Valentino, 200€ (ca. 1.500 kr.) hos NET-A-PORTER

Casual T-shirt fra ellos

Super fed T-shirt fra ellos, som kan styles til stort set alt – lige fra et par stramme jeans til en stram nederdel eller et par ripped denimshorts. Et uundværligt item til garderoben: Behagelig og brugbar, til når du skal være lidt casual.

Ellos

T-shirt, 199 kr. hos ellos

Rød favorit fra ZARA

Jeg har fuldstændig forelsket mig i denne sprøde lækkerhed. Den vil være skøn til et par flade sandaler og en stram bodystocking. Det perfekte valg til sommerens festlige begivenheder, eller hvis du skal skrue lidt op for farverne på arbejdet. Brug den eventuelt sammen med en sort blondetop og et par sorte stilletter, hvis du ønsker et stilet aftenlook.

 

ZARA_Nederdel_Favorit

Rød nederdel, 549 kr. hos ZARA

 

Had/kærligheds-forhold

Jeg ved, at mange har et had/kærligheds-forhold til den gode, gamle klassiker. Personligt er jeg blevet lidt afhængig af dem. Jeg synes, de er top fede til en maxikjole, når man skal køre et lidt afslappet look.

De findes i alle farver og nuancer, og jeg har forelsket mig i lak-udgaven i sort, som jeg synes har noget særligt over sig. Et stort plus med BIRKENSTOCK er, at de har været i modebilledet de sidste par sæsoner og derfor er blevet en cool sommersandal blandt de kvalitetsbevidste. Derudover er de fantastiske at have på – og for mig, et must i sommergarderoben, selv om jeg aldrig troede, jeg skulle sige det.

Birkenstock_Magasin_favorit

BIRKENSTOCK, 749 kr. hos Magasin

Dekorative øreringe

Hvis din sommergarderobe trænger til lidt lir, burde du købe disse fine øreringe fra H&M. De er lavet i metal og dekoreret med perler i plast. Sæt håret op, så man kan se øreringene, og giv den lidt ekstra gas til den næste sommerbegivenhed.

Hvis du mangler gaveidéer til den næste sommerfest, så tryk her!

 

hm_favorit

Øreringe, 69,95 kr. hos H&M

Farverig favorit fra Missoni

Hvis du trænger til lidt farver og en eksklusiv, unik accessorie, skal du prøve at få fat i denne smukke turban fra Missoni. Ifør dig den til den næste sommerfest, eller næste gang du skal ned på stranden og promenere. Et unikt item og absolut en af mine favoritter denne sommer.

Missoni_turban_orange

Turban fra Missoni, 1.100 kr. hos LOT#29

Stribet sommerskjorte

SECOND FEMALE har lavet denne fine skjorte. Superskøn til et par hvide jeans eller et par korte shorts, og det helt perfekte valg til dig, som ofte går i det samme på arbejdet, eller bare trænger til lidt striber og sommer.

 

magasin

SECOND FEMALE, 599 kr. hos Magasin

American Vintage-bælte

Jeg elsker bælter, da man kan bruge dem på mange forskellige måder. Dette bælte fra American Vintage kan både styles oppe i taljen, til en løs skjorte eller til en kjole. Du kan også vælge at bruge det nede på hofterne til et par bukser. Den grønne farve er rigtig skøn sammen med sommerens trendfarver og kan styles til stort set alle farver.

American_Vintage_SS16_DALE_DKK350

Bælte fra American Vintage, 350 kr. hos STRØM

Læs også: Vis mig dit klædeskab: Nikita Kjær

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·