Læs også:

Close
det mener jeppe relationshipgoals

Det mener Jeppe: #Relationshipgoals

Jeppe er en 27-årig mand, der er uddannet inden for kommunikation og marketing, bor sammen med sin kæreste gennem fire år og har en hel del på hjerte, når det kommer til det modsatte køn. Vi har givet ham lov til at dele lidt ud af sine meninger her på MY DAILY SPACE.

MY DAILY SPACE har fået et kig ind i hovedet på en mand. I denne uge har han en holdning til Instagram og #relationshipgoals

Instagram skal lade mit forhold være i fred!

Forholdsmorale på Instagram er efterhånden mere dømmende og prædikende end de glutenfri fitness-helsekost-veganer-veninder, du sikkert har.

Når jeg i min dagligdag bevæger mig ind i Instagrams forunderlige univers (som oftest forbundet med et tilfældigt toiletbesøg), bliver jeg desværre mødt af en masse “lommefilosofi”, forklædt med et pænt baggrundsbillede og et citat som eventuelt kan lyde sådan her:

– One woman can make a difference, but together we can rock the world. #relationshipgoals …

Disse små, lette kommentarer om forhold er skadende, fordi de hentyder til, at lykken i et forhold er en simpel ting, som er nemt for alle. Men hey, hvis baggrundsbilledet er flot, og skrifttypen er væsentlig pænere end Times New Roman, så må den jo være god nok?

Eller også er det bare blevet en service for mennesker, som selv ikke er de bedste til at sætte ord på deres egne følelser og går efter den nemme løsning. Personligt synes jeg, at hvis man ikke kan udtrykke sin kærlighed unikt og specielt til sin partner, skal man overveje, hvor specielt forholdet er. Ellers bliver forholdet kastet hen i samme kategori, som dem der køber et gavekort istedet for at sætte sig bare en smule ind i, hvad personen, de skal købe en gave til, kan lide.

Når man ikke lige ligner Ryan Gosling nok

Jeg så i stedet, at man ikke tænkte på specifikke mål, men på det indhold, man putter i det. Med andre ord: Det er ikke destinationen, men rejsen, det handler om. #Relationshipgoals rammer en drømmende urealisme, som desværre kan sætte en standard, dit egentlige liv ikke kan leve op til. Lidt ligesom at mange bliver skuffede over, at de ikke får en power-romantisk oplevelse ligesom den i din yndlings romantiske film … du ved … den dér med Emma Stone.

jeppe relationshipgoals my ass
Jeppe fik lidt ekstra at tænke over, da han sidst var på loku … øh, vi mener Instagram. (Foto: Privat)

Det er desværre heller ikke størstedelen af mænd, som er i stand til at få en central beliggenhed i en storby – med virkelig romantiske lys og den helt rigtige musik – til at være lukket af kun for jer og det bedste kys, I vil få i jeres liv. Vi ville rigtig gerne, men vi har nok ikke lige råd eller ligner Ryan Gosling nok (som han så ud i den der anden film, du godt kan lide), til at oplevelsen er præcis, som du havde håbet.

Instagram er god til et frisk pust i din dagligdag, men husk, at dit eget #relationshipgoal skal gøre dig lykkelig over dit forhold og ikke skuffet over, hvor lidt det ligner det, du ser på Instagram.

Hvor ville det dog være rart, hvis Instagram afspejlede virkeligheden. Så ville vi værdsætte vores liv noget mere. #SocialMediaGoals

 

Det mener Jeppe

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·