Læs også:

Close

15 lyserøde gaver til sommerens fester

Annonce  | 

Sommer er lig med  rosé, glæde, sol, venner, farver og vigtigst af alt: Fester. Vi guider dig til at finde den helt perfekte gave

Vi har fundet 15 gaveideer i den moderigtige rosa pudderfarve, som du kan bruge til inspiration til den næste værtindegave, venindegave, fødselsdagsgave, studentergave, eller hvis du bare står og mangler gaveideer til den næste fest.

Pyjamas med kant

Magasin har lavet denne lækre pyjamas som skjorte og shorts i 100 % polyester. Farven er superlækker, og du kan enten vælge at købe en af delene eller gå sammen med nogle veninder og købe hele sættet, hvis du er bange for at sprænge budgettet.

Lyserød pyjamas fra Magasin

Caylee natskjorte, 299 kr., Magasin // Caylee shorts, 199 kr., Magasin

Hvis hun er til søde sager

Den perfekte gave til værtinden, der elsker søde sager er denne lyserøde glaskrukke. Hvis du ønsker at gøre gaven endnu mere personlig, kan du fylde den op med din venindes yndlingsslik – for eksempel matchende skumfiduser eller dronningemandler.

Magasin 1

Lyngby Porcelæn, Ø10, 399 kr, Magasin

Girly pendel

Denne pendel vil passe perfekt til det moderne og trendy hjem. Den kan hænges op i et hjørne for at skabe lidt hygge og kant til rummet, og den er den perfekte gave til studenten, din veninde, som lige er flyttet hjemmefra, eller hende, der bare elsker lyserød.

Magasin9

E27 pendel fra Muuto, 429 kr., Magasin

iPhone6-cover til pigen, der har alt

Hvis du står og mangler en gave til pigen, der har alt, så kunne dette fine cover muligvis være en ide. Coveret har den helt rigtige, trendy sommerfarve og vil passe perfekt til den moderigtige veninde.

 

Magasin2
iPhone6-cover, 199 kr., Magasin

Eksklusiv parfume til den kræsne

En eksklusiv gave til den kræsne og forkælede veninde. Ren forkælelse, elegance og feminitet. Duften er gennemsyret af liv, glæde, skønhed og vilde roser. En duft, der passer perfekt til den elegante og stilbevidste kvinde.

Magasin14

 

ACQUA DI PARMA, Acqua Nobile Rosa (eau de toilette), 75 ml, 780 kr., Magasin

Gaven til veninden, der har fået nyt job

Den perfekte blazer til veninden, som enten skal ud og søge nyt arbejde eller lige har fået drømmejobbet. Blazeren er ideel at bruge sammen med et par stramme jeans, et sort pencilskirt eller en hvid blondenederdel.

Magasin7
Modström blazer, 700 kr., Magasin

Pyntepude til den tøsede lejlighed

Magasin har lavet en superfed interiørkollektion, hvor du både kan finde inspiration til gaveideer, eller hvordan du skal indrette dit eget hjem. Du finder Magasin Living-kollektionen lige her!  Denne pudderfarvede pude er perfekt til den veninde, som bliver student til sommer, skal flytte hjemmefra eller mangler lidt tøsefarver til lejligheden.

magasin10
Pude 50×50 cm, 299 kr., Magasin

Calvin Klein-trusser, hun aldrig får nok af

Calvin Klein-trusser kan man aldrig få nok af, og derfor er dette lyserøde par den perfekte værtinde-, fødselsdags- eller venindegave. Kvaliteten er fantastisk, og de er super lækre at have på.

gave Calvin Klein trusser Magasin

Trusser fra Calvin Klein, 149 kr., Magasin

Romantisk parfume fra Dolce & Gabbana

Denne Dolce & Gabbana-parfume er en ny, fortryllende blomsterduft. Duften er fuld af modsætninger og er en kombination af uskyld og sensualitet. Rosen er et meget brugt symbol hos Dolce & Gabbana – ikke mindst på catwalken – og her pryder den toppen af den lækre flakon’. Denne nye parfume er både ikonisk, tidløs og unik. Den perfekte gave til den veninde, du gerne vil overraske med det nyeste indenfor duftnoter.
Magasin11
Dolce & Gabbana, Dolce ROSA EXCELSA (eau de parfum), 30 ml, 550 kr., Magasin

Den fineste, gammelrosa bademåtte

Hvis din veninde er single, er det nu, hun skal have denne fine bademåtte, før hun flytter sammen med nogen, der har en negativ indstilling til rosa indretning.

gave rosa bademåtte Magasin

Bademåtte, 299 kr.,Magasin

Hvis hun vil ligne en million

Fine DYRBERG/KERN-øreringe til den veninde, der snart skal til galla, bryllup eller bare ønsker at ligne en million (hvilket du jo allerede synes, hun gør).

magasin12
Øreringe fra DYRBERG/KERN, 349 kr., Magasin

Gaven til yoga-entusiasten

Den perfekte gave til den aktive yogapige. Gaven er unik, personlig og super cool. Yogatasken er nem at have med på cyklen eller med under armen.

 Gave yogataske yoga taske Magasin Day Birger et Mikkelsen
Yogataske, 799 kr., Magasin

Et must til tasken

Fugtede og velplejede læber er noget, stort set alle kvinder går op i. Det er specielt vigtigt nu, hvor lyset er skarpt, og solen er kommet frem. Denne primer fra CLINIQUE holder læberne fugtet i op til otte timer. Stiften er allergitestet og 100 % uparfumeret og kan kombineres med en klar læbepomade med solfaktor, hvis turen går ud i solen.

Magasin16

 

CLINIQUE POP LIP COLOUR AND PRIMER, 3,9 g., 190 kr., Magasin

 

Hygge til hjemmet

FERM LIVING har lavet denne fine lysestage, der spreder masser af hygge i hjemmet. Lysestagen er perfekt til den veninde, som elsker at hygge om sine gæster eller generelt mangler nips og hygge til hjemmet.

Magasin13
FERM LIVING Candleholder i medium, 199 kr., Magasin

· Mere fra samme kategori ·