Læs også:

Close
Justin bieber er færdig med at tage billeder med sine fans

Justin Bieber: Færdig med fanfotos

Underholdning  | 

Du må gerne købe hans musik, men han gider ikke tage billeder med dig. Det er budskabet i Justin Biebers seneste udmelding til sine fans

Beliebers har muligvis set det komme, for på det sidste har det været svært at få de Meet ‘n’ Greet-billeder, de ellers håber på at få, når de køber de ekstra VIP-billetter til stjernens koncerter. Nu har Justin Bieber så meldt helt klart ud: Han er færdig med at blive fotograferet sammen med sine fans.

Det annoncerer den canadiske popstjerne på sin Instagram-profil, hvor han har lagt et billede op med en forklarende tekst.

–Hvis du møder mig et sted, så skal du vide, at jeg ikke stiller op til et billede, jeg er færdig med at få taget billeder. Det er nået til et punkt, hvor folk ikke engang siger “hej” til mig eller ser mig som et menneske – jeg har det som et dyr i zoologisk have, og jeg vil ikke miste forstanden, skriver Justin Bieber og fortsætter:

– Jeg er klar over, at folk vil blive skuffede, men jeg skylder ikke nogen et billede. Og folk, der siger “men jeg har købt dit album”: I har fået mit album, og I har fået det, I har betalt for – ET ALBUM! Der står ikke med lille skrift, at når du ser mig, så får du også et billede.

https://www.instagram.com/p/BFPj2VRAvn9/?taken-by=justinbieber

Justin Bieber har fået et hav af kommentarer og tilbagemeldinger fra fans og andre, der vil tilkendegive deres mening om udmeldingen. Nogen viser sympati med stjernen, mens andre kritiserer beslutningen, fordi de mener, at fanbilleder er en del af det kendisliv, Justin selv har valgt.

Sangeren har valgt at svare på de mange kommentarer med endnu et billede. I teksten til delingen forklarer han blandt andet, at han er nødt til at sætte grænser for at kunne se sig selv i øjnene.

– Hvis du synes, man er en nar, når man sætter grænser, så er jeg den største nar. Men jeg synes, det er klogt, og den eneste måde, jeg kan holde ud på. Jeg vil nyde livet og ikke være en slave for verden og dens krav til, hvad de synes, jeg bliver nødt til at gøre, skriver han blandt andet.

https://www.instagram.com/p/BFQFdtggvns/?taken-by=justinbieber

· Mere fra samme kategori ·