Læs også:

Close
stephanie vallentin-hansen featured image

Hjemme hos Stephanie Vallentin-Hansen: Moderne klassikere

Bolig  | 

Holdbare designklassikere, bløde tekstiler og rolige farveskalaer præger Stephanie Vallentin-Hansens skønne hjem i indre København

Stephanie Vallentin-Hansen, 26, er Social Media Manager hos Greengate.

Stephanie Vallentin-Hansen bor med sin kæreste, Simon, i en lejlighed på 65 m2 i kvarteret ved Nyboder og Kastellet. Her har parret indrettet sig med nøje udvalgt moderne boligtilbehør og klassiske designmøbler, som kan følge dem hele livet.

– Jeg vil hellere slide lidt ekstra for at få råd til præcis dét, jeg ønsker mig, og som jeg forhåbenligt kan bruge resten af livet. Jeg er ikke nogen stor fan af “lappeløsninger”.

Stephanie Vallentin-Hansen billede

Det vigtigste for Stephanie er, at der er hyggeligt, god stemning og sjæl i lejligheden.

– For at skabe et hyggeligt hjem prøver jeg at sammensætte forskellige materialer som træ og stål. Jeg har et par enkelte rå træ-items, der giver modspil til det strømlinede, klassiske design. Derudover bruger jeg gerne flere typer tekstil som velour, silke og uld.

Stephanie fortæller, at hun har det bedst i en mere afdæmpet farveskala, men at hun ikke er farveforskrækket. Basiselementerne – altså sofaen, spisebordstolene og så videre – er derfor valgt i lyse brune og grå nuancer, så der er plads til, at tilbehøret kan være lidt mere vovet. Sofaen, som er stuens samlingspunkt, er en Cube-model fra Eilsersen, og sofabordet er designet af Poul Kjærholm.

stephanie vallentin-hansen spisestue

 

I lejlighedens spisehjørne forenes klassisk designarv og moderne islæt, og her finder du de fleste af Stephanies personlige favoritter. Grand Prix-stolene i valnød og læder er designet af Arne Jacobsen, Kubus-stagen er fra By Lassen og væglampen er model 265 fra italienske Flos.

– Mit yndlingsitem må være mit todelte Dubonnet-litografi. Jeg har fået det i 18 års-fødselsdagsgave af mine forældre, og det skal følge mig resten af livet. Jeg er vild med alt fra farverne til størrelsen og det grafiske udtryk, som giver et godt modspil til resten af stuen.

Mit hjem skal være personligt og gæstfrit

Stephanie Vallentin-Hansen er vokset op i et hjem med mange flotte møbler, men hvor der stadig var plads til både afslapning og fest:

– Det har givet mig den holdning, at ting er til for at blive brugt. Lidt patina skader ikke. Jeg elsker, når mine gæster føler sig hjemme, så her kan du altid være sikker på at blive budt på et godt glas rødvin eller lækker te og en honningbombe fra Perchs; også selv om det kan risikere at krumme lidt.

stephanie vallentin-hansen detaljer

TIP
Brug lys og lamper til at skabe stemning. Stephanie har placeret lamper i lejlighedens mørke hjørner for at opnå en større rumfornemmelse.

Stephanie bruger især Pinterest til at få nye indretningsideer. Desuden henter hun masser af inspiration på de mange interiørmesser, som hun deltager på med Greengate, hvor hun arbejder som Social Media Manager.

Mens de store investeringer bliver gjort i møbelklassikere, skifter Stephanie altså gerne accessories ud i ny og næ for at ramme nogle af de trends, hun godt kan lide. Særligt er hun glad for sine håndlavede porcelænskrukker fra Rue Verte og for sine mange fine rejsefund.

– Det er blevet en tradition altid at købe en boligting med hjem, når jeg er ude at rejse. Det kan være alt fra en lampe til en pakke servietter.

stephanie vallentin-hansen soveværelse

Lige for tiden er Stephanie vild med velour, hvilket parrets soveværelse bærer stærkt præg af.

– Jeg kunne købe mig fattig hos Fabric Copenhagen. En pude er jo ikke bare en pude! Det er jo netop puder, tæpper, kunst og friske blomster, som giver personlighed og liv til rummene.

stephanie vallentin-hansen facade
(Privatfoto)

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·