Læs også:

Close
Par, der hører musik derhjemme, dyrker mere sex

Folk, der hører musik i hjemmet, har mere sex

Nyheder, Underholdning  | 

En undersøgelse viser, at du har mere sex og socialliv, hvis du er typen, der hører meget musik derhjemme

Et studie fra 2015 viser, at kvinder er mere tilbøjelige til at give deres telefonnummer ud til en mand, der står med en guitartaske end en mand, der har en sportstaske eller en mand, der ikke har noget i hånden.
Psychology of Music

Hvis det står lidt sløjt til med sexfrekvensen derhjemme, så skal du måske til at sætte noget mere musik på. En undersøgelse foretaget blandt 30.000 personer viser nemlig, at par dyrker mere sex, jo mere musik de hører i hjemmet.

Helt nøjagtigt viser undersøgelsen, at par er 66 % mere intime, når de hører musik. Dertil rapporterede forsøgspersonerne også, at de brugte 37 % mere “vågen tid” med deres partner i sengen. Hvis I forstår sådan en lille en …

Som en bonus fortæller 18 % af deltagerne, at de synes, sex er bedre, når de hører musik.

Musik fremmer intimiteten

En del af eksperimentet tog skridtet videre og installerede kameraer hjemme hos 30 forskellige par. I forsøgsperioden skulle parrene leve en uge helt uden musik og derefter en uge, hvor de selv bestemte, hvor meget og hvilken musik, de ville lytte til.

I den musikfyldte uge kom parrene 12 % tættere på hinanden og brugte i gennemsnit fire og en halv timer mere sammen. De var også 15 % mere tilbøjelige til at grine sammen og hele 18 % procent mere tilbøjelige til at sige: “Jeg elsker dig”.

Det skriver Fast Company.

Par, der hører musik derhjemme, dyrker mere sex
Musik kan sætte gang i mange ting. (Foto: Polfoto)

Undersøgelsen er lavet som et samarbejde mellem Apple Music og Sonos, fordi de to musikgiganter ville finde frem til, hvor meget og hvordan musik egentlig påvirker lytterne og deres liv. Og faktisk påvirker mængden af musik, du spiller derhjemme, også en hel række andre både fysiske og følelsesmæssige ting.

Når du lytter til musik, aktiveres hormonerne oxytocin og serotonin – de såkaldte “kærlighedshormoner”.
Refinery29

Musik påvirker dine følelser

Med musik i højtalerne var 33 % af forsøgspersonerne mere tilbøjelige til at lave mad sammen og 85 % mere tilbøjelige til at invitere gæster. Men udover dit socialliv, bliver dit humør også meget påvirket af musik.

24 % føler sig mindre irritable, 25 % mere inspirerede og generelt steg de positive følelser med 16 % ifølge undersøgelsen. 22 % er også mere fysisk aktive, hvilket kan skyldes spontane danseudbrud, når den helt rigtige sang brager ud gennem højtalerne.

Hvis musikken har så stor effekt på vores sexliv bliver det dog mest interessant at følge netop det de næste par år – måske bliver der født flere børn, nu hvor både musikstreaming og trådløse højtalere er blevet så populært!

· Mere fra samme kategori ·