Læs også:

Close
Eks afslører: Sådan var det at være Beyoncés første kæreste

Eks afslører: Sådan var det at være Beyoncés første kæreste

Underholdning  | 

Beyoncés allerførste kæreste, Lyndall Locke, taler ud om parrets ti år lange forhold.

Det føles måske, som om Beyoncé og Jay Z har været sammen for evigt, men der er faktisk en tid før Jay Z, hvor Bey havde en anden kæreste: Nemlig sin allerførste, Lyndall Locke, som hun blev kærester med, da hun var 12 år og boede i Houston i Texas.

Beyoncé og Lyndall Locke var sammen i ti år, og det var en tid, der definerede og formede Beyoncé meget – hvilket til sidst resulterede i, at parrets forhold krakelerede. Det fortæller Lyndall Locke i et interview med The Daily Mail.

– Hun promoverede Destiny’s Childs andet album, og jeg var derhjemme og røg hash. Jeg ville ikke have, at det på nogen måde kastede noget et dårligt lys på hende. Hun gik kun op i image og karriere, mens jeg var rodløs og havde det sjovt, siger Lyndall Locke og fortsætter:

– Da de (Destiny’s Child, red.) begyndte at blive store, var det tydeligt, at hun ændrede sig. Hun blev reserveret. Jeg fortalte hende, at hun var ved at blive en helt anden person, og hun kiggede på mig og sagde: “Det er jeg”. Jeg sagde: “Jeg ville ønske, vi kunne have et normalt liv”, og hun sagde: “Jeg vil ikke have et normalt liv. Jeg har ventet på det her, siden jeg var barn”.

Beyoncé i 2001.
Beyoncé i 2001. (Foto: All Over)

Jay Z var sidste led i deres breakup

Parret mødtes i sin tid gennem Beyoncés kollega og veninde gennem mange år, Kelly Rowland, som også var en del af Destiny’s Child. Selv om de var meget unge, havde Beyoncé allerede dengang en meget høj arbejdsmoral. Hun havde nemlig en plan (om at overtage verdensherredømmet, hvilket jo lykkedes meget godt).

Og det var altså også det, der i sidste ende resulterede i, at parret slog op.

Ifølge Lyndall Locke endte forholdet helt officielt, da han i 2003 konfronterede Beyoncé med rygterne om, at hun var sammen med Jay Z. Hun har efter sigende sagt, at Jay Z ikke var hendes type, men det er han tydeligvis blevet sidenhen. I hvert fald er parret stadig sammen på trods af adskillige skilsmisse- og utroskabsrygter.

I dag arbejder Lyndall Locke i sit eget cateringfirma og har to børn og en ny partner.

Beyoncé til Met Gala 2016. (Foto: All Over)
Beyoncé til Met Gala 2016. (Foto: All Over)

· Mere fra samme kategori ·