Læs også:

Close
stjerner der svarer p instagram

Disse 6 stjerner svarer rent faktisk fans på Instagram

Underholdning  | 

Der kan være en ekstra god grund til at fylde kommentarfeltet til disse seks kendtes Instagram-billeder. Hvis du er heldig, skriver de nemlig tilbage

Forestil dig i bare ti sekunder, at du er en verdensberømte stjerne, som har spandevis af fans fra hele kloden. Forestil dig så, at du har millioner af følgere på din Instagram-profil. Kan du tænke dig til, hvor mange beskeder og kommentarer, du modtager i minuttet?

Der er en pæn sjat, og derfor er det også overraskende, at der rent faktisk er nogle stjerner, der giver sig tid til at svare på nogle af alle de kommentarer, de får fra deres mange fans. Her har vi udvalgt seks af slagsen, som du måske har lyst til at prøve lykken hos, når du har læst denne artikel.

Selena Gomez

Selv om hun er den mest fulgte person på hele Instagram, er det tilsyneladende ikke steget Selena Gomez så meget til hovedet, som man kunne frygte. I hvert fald svarer sanger- og skuespillerinden af og til på kommentarer.

@selenagomez

https://www.instagram.com/p/BFZbOd1ujIf/?taken-by=selenagomez

 

Chrissy Teigen

En af de ting, Chrissy Teigen især har taget til genmæle på, er de kommentarer, der kommer om hendes krop. Derudover er hun virkelig god til at gøre grin med sig selv og har en god ping-pong med sine fans – også når det handler om, hvor meget hun skal eller ikke skal vise af sig selv på det sociale medie.

@chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/BE2wFO-pjRW/?taken-by=chrissyteigen

 

Taylor Swift

Taylor Swift er en af de stjerner, der er allermest aktiv, når det kommer til at holde kontakten med sine fans på Instagram. Derfor findes der også specielle profiler, hvis eneste formål er at dokumentere al sangerindens færden på tjenesten. Forsøg dig med en Tay-muffin eller lignende, så kan du være heldig, at stjernen kommenterer på dit billede eller kommer med en klassisk far-joke.

@taylorswift

https://www.instagram.com/p/BERUgDxjvPn/?taken-by=taylorswift

 

Nick Jonas

Han har selv afsløret, at han gør flittigt brug af besked-funktionen på Instagram (læs her, hvis du vil se, om du har fået en besked fra en, du ikke følger), og Nick Jonas’ feed vidner også om, at han er god til at kommunikere direkte med sine fans. Ikke den værste person at skrive sammen med på Instagram …

@nickjonas

https://www.instagram.com/p/BBjU0gOkVQ0/?taken-by=nickjonas

 

Nicki Minaj

Rapperen Nicki Minaj er ikke bleg for at vise, at hun læser dine kommentarer – og hun har heller intet imod at hænge dig ud, hvis hun er uenig i det, du skriver. Nicki har på den måde flere gange lagt screenshots op af fanbeskeder, hun syntes var for meget – hun har dog slettet dem igen på opfordring af sine fans.

Så husk at skrive noget pænt! Medmindre du bare vil nævnes for enhver pris, så kan svineren være den helt rigtige vej at gå …

@nickiminaj

https://www.instagram.com/p/BFFuOg6L8eK/?taken-by=nickiminaj

 

Ariana Grande

Ari fortæller dig gerne, at du er trådt over grænsen, når du påpeger, hvad du synes, der er galt med hendes krop – og det elsker vi hende for! Stjernen finder sig ikke i noget, og på den måde er hun et ret godt forbillede for Instagram-brugere verden over: Be nice!

@arianagrande

https://www.instagram.com/p/BEz0SMayWZ9/?taken-by=arianagrande

 

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·