Læs også:

Close
FEATUREDBOLIG

Hvad holder boligredaktøren øje med lige nu?

Bolig  | 

Et nyt sofakoncept, designevents og en ophavsretskonflikt er blandt de ting, som MY DAILY SPACEs boligredaktør har i kikkerten

Der skyder hele tiden nye brands, trends og frisk inspiration op i boligverden. Designere, stylister og andre trendsættere finder konstant på nye måder at forny designprodukter og tidens tendenser – det er dét, der gør den sjov at følge og færdes i. Her får du indblik i noget af det, der optager mig for tiden.

Nordicsofa: Din drømmesofa i fire trin

Nordicsofa er et nyt koncept, hvor du let og hurtigt kan designe din egen drømmesofa eller -lænestol og få den leveret lige til døren. Ikke blot har de virkelig lækre designs, tekstiler og farver til enhver smag – priserne er tilmed imponerende gode. Jeg er i hvert fald fan, og var jeg ikke allerede stolt indehaver af min drømmesofa, skulle det ikke tage mig mange minutter at sende en ordre i deres retning.

boligredaktøren

Eirik-sofa og Geir-lænestol fra Nordicsofa

3daysofdesign: Tre dage i designets tegn

I dag, fredag og lørdag kan du opleve en perlerække af landets bedste designbrands helt tæt på under 3daysofdesign, der byder på et væld af gratis events, der udfolder sig i hele hovedstaden. 3daysofdesign er en årlig begivenhed, som hvert år trækker designinteresserede fra hele verden til København for at opleve forfriskende bud på, hvordan man kan skabe oplevelser med og om design på en ny måde.

3daysofdesign

Tilmeld dig events på 3daysofdesign.dk

Anne Black vs. Netto: Kopi eller inspiration?

I en video på Facebook har keramikeren Anne Black beskyldt Netto for at kopiere tre af hendes designs, som er blevet solgt i dagligvarekædens butikker for bare 39 kr. stykket. Sagen er nu kommet for retten, og det bliver (i hvert fald for mit vedkommende) spændende at følge, hvordan den juridiske afgørelse falder. Se selv, om du synes, at Nettos produkter lægger sig for tæt op ad Anne Blacks design i nedenstående video.

Videoen er indlejret fra Anne Blacks Facebookside

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·