Læs også:

Close

Christiane og L.O.C. skal være forældre

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. skal være forældre til en lille dreng

Et af Danmarks mest omtalte og celebre kendispar Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’Connor venter sig en lille dreng. Det skriver den kommende mor på sin Instagram-profil:

– I et job, hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkelig været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret.

Tv-værtinden fortsætter:

– Men lige om lidt går den nok ikke længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færreste næser forbi, og iøvrigt heller ikke er noget, man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før.

Parret overraskede alle i 2015, da det kom frem, at de skulle skilles efter tre års ægteskab, og at parrets kæmpe villa var blevet solgt. Men selv om ægteskabet fik en ende, ser det ikke ud til, at kærligheden er væk.

Vi ønsker Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. tillykke med familieforøgelsen.

I et job hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret. Men lige om lidt går den nok ik længere, da verdens lykkeligste nyhed går de færrestes næser forbi, og iøvrigt heller ikke er noget man har lyst til at gå stille med dørene omkring. Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før. #gravid

· Mere fra samme kategori ·