Læs også:

Close

Anmeldelse: BLOW er et retro-koncept, der holder

Skønhed  | 
Det synes redaktionen: 5

Fedt københavner-koncept, der specialiserer sig i hårvask, føntørring, makeup, manicure og pedicure

BLOW åbnede i København i 2013, og var derved den første blow-dry bar i Danmark. Indehaveren er Isabel Christensen, der selv står i butikken engang imellem sammen med sit personale, der altid er klar til at hjælpe med gode råd og input til dit næste look.

Vores skønhedsredaktør, Anna, har været forbi BLOW – læs om oplevelsen lige her, og hør mere om det internationale koncept.

En blow dry

Jeg var forbi BLOW for et par uge siden og var så heldig at prøve en eftertragtet blow dry (føntørring). Jeg går som mange andre til frisøren hver tredje måned for at få klippet spidserne og er ellers sådan en type, der enten har håret nede lidt tilfældigt stylet eller oppe i en stram hastehale. Efter mit besøg hos BLOW har tingene ændret sig lidt, da jeg fik nogle uundværlige råd og tips til, hvordan jeg fremover kan få det bedste ud af mit hår.

Jeg testede en blow dry (inklusiv hårvask) af dygtige Donya. En blow dry koster 375 kr., hvis du har hår til skuldrene (ca. 45 min) og 450 kr., hvis dit hår er længere (ca. 60 min).

Tip! Lad håret tørre af sig selv, hvis du som jeg har tendens til krøller og trænger til et ekstra løft. Put lidt olie i hårspidserne og børst ikke håret efter vask. Brug i stedet en god balsam, og kør fingrene igennem håret, så du “børster håret med fingrene”.

Donya og jeg blev enige om at bruge de krøller, der lå gemt i mit hår, men stadig holde et naturligt sommerligt look – hvilket er lige mig. Jeg kom bare med håret, som jeg normalt altid har det: Løst, halvkruset og halvt stylet.

Jeg fik vasket håret, hvilket jo altid er dejligt – og fik masseret hovedbunden. Derefter gik Donya i gang med at style håret ved hjælp af en speciel føntørringsteknik, saltvandsspray, lidt hårvoks og noget hårspray. Imens Donya puttede de forskellige produkter i håret, gav hun mig en masse råd til, hvordan jeg fremover lige kan give mit hår et ekstra løft. De råd har jeg brugt lige siden, og mit hår har nu mere struktur og karakter, end det plejer at have, når jeg går ud ad døren.

Blow

Mit hår fik lige et ekstra løft, og det holdt resten af dagen, på trods af at jeg cyklede hele vejen hjem fra København til Taarbæk – ja, selv min kæreste spurgte, hvad jeg havde gjort ved håret. Det var en super fed oplevelse, og det bedste af det hele var de gode råd, jeg fik med mig hjem, og som var overskuelige for mig, da jeg stod næste morgen og skulle style mit hår alene på badeværelset.

Butikken: David Thulstrup – dansk/international indretningsarkitekt, der for det meste arbejder i udlandet og blandt andet har indrettet Chanel forretningen i L.A. – har stået for indretningen af salonen.

En klassisk manicure

Udover en blow dry fik jeg en klassisk manicure af Oksana. Jeg er den type, der i periode, får Shellac på neglene, alt efter hvad jeg har af tid og overskud – og ofte har jeg lidt den holdning, at det gør jeg da bare selv! Hvorefter der så ikke rigtigt sker så meget.
Oksana rensede og formede neglene, hvorefter jeg fik et dejligt håndbad for at blødgøre neglebåndene, så de var klar til at forfines og klippes. Derefter valgte jeg en rød, lækker farve til neglene. Oksana afsluttede med at massere neglebåndene ind i negleolie.
Med Vinylux/almindelig neglelak koster behandlingen 475 kr. og med Shellac, som har længere holdbarhed, koster den 500 kr. Jeg fik Schellac, som har holdt i godt tre uger (jeg har lige været henne og få det af, det koster 50 kr.).

IMG_2724

 

Læs også: Mit Skønhedsunivers med Isabel Christensen

mydailyspace-facebook-logo

· Mere fra samme kategori ·