Læs også:

Close
beyonce met galla gallakjole 2015

Beyoncé-look genskabt i teenagepiges gallakjole

Underholdning  | 

En 18-årig kvindes gallabilleder går lige nu verden rundt, fordi hendes look er FLAWLESS som Beyoncés

Hun drømmer om at blive modedesigner, og mon ikke det lykkes for India Ross? Den 18-årige teenager fra St. Louis i Missouri er i hvert fald godt på vej mod stjernerne, efter hun har delt en række billeder af sin hjemmelavede gallakjole.

India Ross har selv designet kjolen, som er meget kraftigt inspireret af det look, Beyoncé havde på den røde løber til Met Gala 2015. Jep, vi taler selvfølgelig om den famøse nøgenkjole, der blot var en af mange blandt stjernerne det år.

India Ross har designet kjolen sammen med den etablerede designer Toi Hall, og det endelige resultat er eksploderet på internettet, efter teenageren selv har delt en masse billeder af kjolen på sin Instagram-profil.

https://www.instagram.com/p/BFaitevheUv/?taken-by=iamindiaross

https://www.instagram.com/p/BFailzhheUh/?taken-by=iamindiaross

– Min date og jeg følte os som Beyoncé og Jay Z. Det var ikke prom (svarende til gallafest i gymnasiet, red.), jeg følte, jeg var til Grammy-fest, alle så godt ud, fortæller India Ross til BuzzFeed.

https://www.instagram.com/p/BFdpqFdhecf/?taken-by=iamindiaross

https://www.instagram.com/p/BFb4yqKheSV/?taken-by=iamindiaross

Ikke dårligt! Vi ser i hvert fald en lys fremtid i forhold til at spotte trends. Nøgenkjolen holder nemlig stadig, og både Rihanna, Beyoncé, Kim Kardashian West og utallige andre stjerner kører stadig looket med tætsiddende, gennemsigtigt eller hullet stof. Cut outs holder øjensynligt stadig, så bare giv den gas med saksen, derude, vi glæder os til at se jeres kendisinspirerede outfits!

https://www.instagram.com/p/BFbjUbOhedh/?taken-by=iamindiaross

Beyonce Knowles and Jay Z

 

 

· Mere fra samme kategori ·