Læs også:

Close

10 unikke sommer-accessories til den modige fashionista

Mode  | 

Vi har samlet ti fede sommer-accessories, som kan hjælpe dig med at fuldende det perfekte look

Accessories kan pifte ethvert outfit op. Vi har fundet 10 seje items i farverige farver til under 500 kr.

Husk! Brug accessories med karakter og farver, hvis du ønsker at skille dig lidt ud og benytte dig af årstidens unikke farvemuligheder.

Stellasport taske

Denne sommerlige duffle bag er perfekt både til sport, stranden eller når du skal ud og cykle en tur. Farverne er lige til at blive i godt humør af, og den lette taske kan lige rumme alle de vigtigste ting.

AH6771

Duffle bag, 350 kr., adidas.dk

Muslingeøreringe

Pynt dit næste sommeroutfit med disse fine øreringe fra H&M. De er perfekte til at skabe lidt glamour på din næste tur til stranden, men kan også styles til en sommerlig aftenkjole og et par høje stilletter.

hmprod

Øreringe, 79,95 kr., H&M

Stråhatten

En fed sommerhat er et must. Denne klassiske panamahat i strå vil være perfekt til at fuldende dit sommerlook.

Hat

Stråhat, 199 kr., Magasin

Patchwork-tørklæde

Tørklædet er et vigtigt item at have på sig, når det er sommer i Danmark. Du kan bruge tørklædet om halsen, hvis det bliver køligt, slå det rundt om dig som en sarong på stranden, eller bruge det til at style et casual outfit med.

Dette fine patchwork-tørklæde er ideelt til alle sommerens situationer og vil passe godt sammen med både hvid, denim, sort og gammelrosa.

0247013620_2_1_1

Tørklæde, 149 kr., ZARA

Strandtasken

Denne fine taske i flet med kvaster har den perfekte størrelse som både shopper og strandtaske. Tasken kan lige rumme håndklæde, et par flip flops og en god bog.

hmprod (2)

Strandtaske, 249 kr., H&M

Glitter til anklerne

Ganni har lavet disse fine strømper, som går op over anklerne. De er super fede til et par hvide sneakers eller flade herresko.

Ganni

Strømper, 79 kr., Ganni

Runde solbriller

Find et par solbriller, der fast bor i din strandtaske, og som passer til dit personlige strandlook. Der må gerne være lidt gang i dem, så du kan skille dig lidt ud nede på badebroen. Pilgrim har lavet disse fine solbriller, der vil gøre ethvert sommerlook unikt.

 

Pigrim_HS16_1-751626105_DKK249

Solbriller, 249 kr. (i skrivende stund sat ned til 186,75 kr.), Pilgrim

AMUST-armbånd

Bohemian armbånd fra AMUST, som kan bruges hele sommeren. Armbåndet kan mikses med både sølv, guld og andre farverige armbånd.

Exclusive by AMUST Bohemian bracelet small_ red DKK 199 NOK 259 SEK 259 EUR 27

Armbånd, 199 kr., amust.dk

Sjal fra Helena Christensen

Dette lækre sjal fra Inwear er lavet af den blødeste silkeblanding. Du kan bruge sjalet til en basic top eller til at tage udover dit badetøj, hvis det blæser lidt.

High-Summer 2016 InWear X Helana 30101012_10510_DKK400
Sjal, 400 kr. hos Magasin

Moderedaktørens næste køb

En af ASOS’ nyheder er denne vilde metaltaske. Tasken vil være perfekt som bytaske, hvor nøgler, kort og mobil kan være i. Tasken er one of a kind og vil derfor passe godt sammen med en afslappet maxikjole eller en ensfarvet kimono.
asos
Metaltaske, 434,77 kr., ASOS

· Mere fra samme kategori ·