Læs også:

Close

Nu kan du købe Rolling Stones-tøj fra Tommy Hilfiger

Mode  | 

Tommy Hilfiger har designet en cool limited edition-kollektion til The Rollings Stones’ første internationale udstilling

Nu kan du få fingrene i Tommy Hilfigers limited edition-kollektion, Hilfiger Denimcapsule. Kollektionen er en del af The Rolling Stoness udstilling EXHIBITIONISM, hvor Tommy Hilfiger er officiel tøjsponsor.

Stjernespækket åbning

Udstillingen EXHIBITIONISM åbner officielt på Saatchi Gallery i London i dag og løber indtil den 4. september 2016, hvorefter den tager på en verdensomspændende turné.

The Rolling Stones’ Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood og Charlie Watts, samt Tommy og Dee Hilfiger, Jesse Wood, Bill Wyman, Bobby Gillespie, James Bay, Georgia May Jagger, James Jagger var nogle af de prominente gæster, som deltog til åbningen i går aftes.

Rolling Stones 3
The Rolling Stones. (Foto: PR)
Tommy and Dee Hilfiger
Tommy & Dee Hilfiger. (Foto: PR)
Theodora Richards_Alexandra Richards
Theodora Richards & Alexandra Richards. (Foto: PR)

Hilfiger Denimcapsulekollektion

Hilfiger Denimcapsule består af T-shirts med grafisk print og specialfremstillede jakker med tryk af The Rolling Stones. The Rolling Stones’ ikoniske tunge- og musiklogo er selvfølgelig en del af designet i hver enkelt T-shirt.

Du kan finde kollektion på Tommy Hilfigers europæriske hjemmeside i løbet af denne uge, samt i Tommy Hilfigers flagship store i London. Derudover kan den findes hos samtlige Tommy Hilfiger butikker verden over, efterhånden som udstillingen når til nye byer. Det er en unisex T-shirt, der kommer til at koste omkring 350 kr. stykket.

 

TH Rolling Stones Tee 01

 

TH Rolling Stones Tee 04

 

 

TH Rolling Stones Tee 05_DKK 350

Hvad synes du om T-shirtsene?

· Mere fra samme kategori ·