Læs også:

Close

Succesen fortsætter: Stephania Potalivo stormer frem

Underholdning  | 

Stephania Potalivo og Sjit Happens var blandt de store vindere ved årets ZULU Awards, og dermed fortsætter den stigende succes for den populære skuespillerinde

Det er en stor tid for Stephania Potalivo, der blandt andet er kendt for sin rolle som Ane i tv-serien Sjit Happens. Efter hun sidste år uge efter uge strøg gennem hvert afsnit af Vild med dans og endte på en flot andenplads, steg hendes popularitet markant og rakte sig langt ud over den unge fanskare.

Nu har den 29-årige tv-stjerne vundet den fornemme titel som Årets skuespiller ved ZULU Awards 2016 – en titel, hun nuppede foran store navne som Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen, der var nomineret i samme kategori.

Stephania Potalivo har italienske aner og er bedst kendt for sin rolle i tv-serien Sjit Happens. Hun debuterede dog allerede som barn, da hun spillede med i 1995-filmen Farligt Venskab.

Samtidig kan Sjit Happens, hvor Stephania Potalivo altså er fast og fantastisk inventar, blære sig med titlen som Årets tv-serie – en titel, serien muligvis ville være foruden, hvis det var en anden end Stephania, der spillede rollen som søde, sjove og seje Ane, der bor sammen med en håndfuld fyre i København.

Forud for ZULU Awards delte Stephania Potalivo en video fra Sjit Happens’ Facebookside, hvor serien opfordrede fans til at stemme på hende som Årets skuespillerinde.

– Det handler jo ikke om vinde, men om at være med. Men lad os være ærlige: Det føles nu engang bedst at vinde, lyder beskrivelsen af videoen.

Stephania Potalivo 2016 ZULU Awards
Stephania Potalivo på den røde løber til ZULU Awards 2016. (Foto: Polfoto)

Her fra skal lyde et stort tillykke til Stephania Potalivo, som vi allerede glæder os rigtig meget til at se en hel del mere til i år!

· Mere fra samme kategori ·