Læs også:

Close
Kvinde står med høretelefoner på under et kirsebærtræ og lytter til Spotify - hun bruger sandsynligvis den smarte viralliste

Spotify: Bliv vennegruppens hitguru med smart viralliste

Underholdning  | 

Spotify har en viralliste, der hjælper dig med at spotte nye hits før dine venner

Vil du gerne være festens dronning? Hende, der altid har styr på den fedeste musik og kender de største, nye hits før alle dine venner? Så vil du få stor gavn af Spotifys viralliste.

Virallisten er en funktion, der opdager hits, lige inden de for alvor slår igennem, og det er et meget brugbart værktøj til dig, der gerne vil være med på beatet.

Sådan finder du frem til Spotifys viralliste

Her kan du se, hvordan du trin for trin finder frem til Spotifys viralliste. Eksemplet her er fra en iPhone:

  • Åbn Spotify og tryk på den øverste fane “browse”, hvis den ikke allerede er valgt.
  • Tryk på “charts”, som vist herunder.
  • Nu får du vist en masse forskellige hitlister – men vi leder jo efter virallisten, så derfor skal du trykke på “viral 50 by country” som vist på billede to herunder.

spotify virallisteSpotify viralliste

  • Når du har valgt “viral 50 by country”, får du en masse forskellige lister at vælge imellem. Du kan nemlig se, hvilke sange der hitter i hvert land – for eksempel Argentina eller Danmark – men den virkelig spændende liste er “global viral 50”, som du kan se øverst på billedet herunder. Den er nemlig spækket med de numre, der bliver streamet allermest på Spotify lige nu, og det er altså her, du kan finde de fede sange lige inden, de slår rigtigt igennem.

spotify viralliste

Herunder kan du se toppen af den globale viralliste på Spotify, som den ser ud i skrivende stund. Listen ændrer sig hele tiden, så du altid kan følge med i, hvad der rører sig derude blandt de andre brugere.

Spotify viralliste

Spotifys virallister er baseret på informationer, som streamingtjenesten samler ind fra sociale medier, hvor de dividerer antallet af personer, der har delt en sang med antallet af personer, der har lyttet til det.

Kilde: abc NEWS.

· Mere fra samme kategori ·