Læs også:

Close

Solbriller: Tortoise-looket

Mode  | 

Solbriller er i dag et vigtigt item til at fuldende det perfekte outfit. Det klassiske Tortoise-look vil ses i gadebilledet igen denne sommer – og er et must til solbrillesamlingen

I dag er solbriller ikke bare et praktisk item der beskytter imod solen, men en uundværlig accessories på niveau med en taske eller et par sko. Solbrillerne fortæller meget om hvem du er, og er blevet et personligt item man altid har med sig i tasken. Vi har fundet tre forskellige Tortoise-styles til at fuldende det perfekte sommerlook.

Skildpadde-looket i rundt design

Pilgrim har kombineret det klassiske skildpadde-look med det moderne runde design. Brillen har en super fed detalje, med den fine metal linje over brillen. De er perfekte som sommerens musthavebrille til en budgetvenlig pris til 249 kr.

 

Pigrim_HS16_1-751622502_DKK249

Solbrille i skilpadde, 249 kr. fra Pilgrim, Forhandler nummer: 63 33 33 33

Turkis på den cool måde

Ray-Ban har lavet denne lækre designerbrille med turkisfarvet glas. Kontrasten er super cool, da de har kombineret det klassiske look med den turkisblåfarve. Disse solbriller er indbegrebet af sommer, svimmingpool og bikini. De står ihvertfald øverst på moderedaktørens liste over det næste sommerkøb.

image2xxl

 Ray-Ban Gatsby Round Mirror Sunglasses 1554,31 kr. hos ASOS

Eksklusivitet & kvalitet

Disse Barton Perreira solbriller med tykke markerede stænger og et klassisk design, er det helt rigtige valg hvis man ønsker et sofistikeret look. De er både elegante og diskrete, da de er uden logo og guld på siden. Til dig som ønsker eksklusivitet og kvalitet, men uden at flashe med det.

Barton_Perreira_ISADORA TOKYO TORT SMOKEY TOPAZ_DKK2793

TOKYO TORT SMOKEY TOPAZ, Barton Perreira, 2793 kr. Forhandler nummer: 70 22 56 00

Tortoise-looket har været et hit i årevis

 

 

· Mere fra samme kategori ·