Læs også:

Close

Forårets fedeste shopper

Mode  | 

Så er foråret endelig kommet! Nu er det tid til at finde sæsonens lækreste shopper. Dette forår byder på lyse farver, fine detaljer og unikke designs

Den perfekte shopper er et uundværligt item til forårsgarderoben. Vi har fundet forårets fem fedeste af slagsen.

Den perfekte shopper til under 500 kr.

Denne unikke taske er perfekt til at pifte dine outfits op. Kombinationen af slangeskind og den fine beige farve giver et frisk og forårsagtigt pust til garderoben. Tasken er foret og har en magnetisk lukning med en indvendig lynlås – og så er den lavet i polyurethan, som er et syntetisk materiale, der er kendt for dens holdbarhed og fleksibilitet.

 

ASOS_75 kopi

ASOS,  405 kr.

Til dig, som ikke vil ligne alle andre

Elliot Mann er et supercool mærke fra East Village i New York. Brandets design og signatur er kendt for sine vintagetekstiler og elegante detaljer. Deres tasker bærer præg af New York, hvilket kan ses i deres downtown urbanstil.

Denne håndknyttede bomuldstaske er spækket med unikke one-of-a-kind-detaljer; blandt andet et unikt mønster, perler og gamle bånd. Den har justerbare stropper, som er produceret i ægte læder. Størrelsen er perfekt til dagligdagsbrug, og tasken har indvendige lommer, så du nemt kan holde orden i dine ting. Hver taske varierer i bånd og mønster, så ingen taske er ens. Derfor er den perfekt til dig, som ikke vil ligne alle andre. Den findes i forskellige farver og kan købes på deres hjemmeside.

f0ff35e6-e1e4-4c85-8b2d-0736bb16e415

Elliot Mann, til cirka 2785 kr.

 

En dekadent shopper

DECADENT er kendt for deres klassiske og elegante designæstetik. Denne smarte shopper er lavet i gennemfarvet skind med anakondastruktur og en lynlås, der kan lukke helt til. Den er meget rummelig og anvendelig til enhver forårslejlighed. Tasken kan bæres på skulderen men også i hånden eller under armen, som en klassisk shopper.

decadent_395_handbag_with_belt_detail_anaconda_light_grey_a

DECADENT, hos Magasin 3600 kr.

The golden one

Hvis du ønsker en shopper med guld og frynser, så er denne taske fra Zara lige noget for dig. Den er perfekt til en tur på stranden eller en shoppetur med veninderne. Tasken har en enkel og nem magnetlukning, så man nemt kan åbne og lukke den. Der medfølger skulderrem og en udtagelig clutch, hvor der er plads til dit dankort og en lipgloss.

4096104091_1_1_1

Zara, 679 kr.

Maritime frynser

Denne maritime taske fra Becksöndergaard kan rumme alle dine essentielle ting. Brug den til et par slidte jeans og et par fede sneakers. Det maritime look er underspillet og supercool til hverdagsbrug.

Becksöndergaard Pre-Fall 2016 Y-MAE-40285732_DKK 599

Becksöndergaard, 599 kr.

· Mere fra samme kategori ·