Læs også:

Close

Sådan bruger du forårets lilla blomster

Bolig  | 

Foråret er på vej og syrenerne blomstrer snart. Læs her, hvordan du bruger de smukke, lilla blomster i indretningen

Prince og Jimi Hendrix har brugt lilla i sangene “Purple Rain” og “Purple Haze”, hvilket unægtelig gjorde farven mere cool og hip. Lilla får – ligesom leopard og army – sine revivals i modebilledet, men kønnest er den virkelig i blomster.

Den stærke farve med en palette fra dyb lilla over klar violet til lys lavendel symboliserer mystik, magi, magt og luksus.

Tag de lilla blomster med ind

Pluk de smukke, lilla syrengrene og bland dem med lysere roser, ranunkler, hortensia eller franske anemoner. De sarte, lilla toner er fantastisk smukke – og du går ikke galt i byen med en værtindebuket i de nuancer.

Lilla består af to farver i et mix. Den har roen fra den blå farve og energien fra den røde. Bruges den i blomsterbuketter med lette kontrastfarver som hvid, sart turkis og andre pasteller, er den smuk som få andre farver.

Lilla syrener i en yndig forårs buket. De blomstrer i maj og er du heldig har du dem i haven.

Lilla syrener i en yndig forårsbuket. De blomstrer i maj, og er du heldig, har du dem i haven.

Bland syrenerne med sarte farver som hvid og lyserød for et smukt resultat. Ranunkler, hyacinter og roser er andre dejlige forårsblomster.

Bland mørke syrener med sarte farver som hvid og lyserød for et smukt resultat. Ranunkler, hyacinter og roser er andre dejlige forårsblomster.

Den klassiske forårs plante stedmor, i familie med viol, er meget andet end en “mormorblomst”. Prada har brugt den i sine kollektioner og den bliver mere og mere populær igen, især i de lilla toner.

Den klassiske forårsplante stedmor er meget andet end en “mormorblomst”. Prada har brugt den i sine kollektioner, og den bliver mere og mere populær igen – især i de lilla toner.

Naturens smukke “affald”. Når du alligevel går tur med hunden, så nip en blomst her og der og saml dem til fine blomster pres.

Naturens smukke “affald”. Når du alligevel går tur med hunden, så nip en blomst her og der, og saml dem til fine blomsterpres.

Skønne buketter klar til fest. Mørke og sarte lilla farve nuancer skaber de fineste buketter.

Skønne buketter klar til fest. Mørke og sarte lilla farvenuancer skaber de fineste buketter.

Hortensia, franske anemoner, roser, syrener, voksblomster. Klassiske og populære blomster, du kan bestille hos din yndlings blomsterbutik.

Hortensia, franske anemoner, roser, syrener, voksblomster. Klassiske og populære blomster, som du kan bestille hos din yndlingsblomsterbutik.

Du kan pynte op med andet end buketter. Læg små blomsterhoveder fra syrener, roser, stedmor og ærteblomster i bunden af glas, lanterner eller vaser. Fugt bunden i glasset med en vandforstæver - og nyd en anderledes “buket”.

Læg små blomsterhoveder fra syrener, roser, stedmor- og ærteblomster i bunden af glas, lanterner eller vaser. Fugt bunden i glasset med en vandforstøver, og nyd en anderledes “buket”.

 

· Mere fra samme kategori ·