Læs også:

Close
par i seng

Snart kan du have pletfri sex under din menstruation

Mit liv  | 

Sex og menstruation kan være en uheldig kombination, men nu kan du glæde dig til pletfri sex hele måneden

Først kom menstruationskoppen. Så kom den intelligente menstruationskop. Nu kommer FLEX – et helt nyt diskret menstruationsprodukt, som du endda kan have på under sex.

Jeg har det egentlig helt fint med at have sex under menstruation, men ekstra vasketøj bryder jeg mig ikke så meget om. Så hvis jeg kan slippe for svineriet, vil jeg være glad.
Luise, 30 år.

Kvinderne bag The Flex Company har en mission om at tilintetgøre tabuet omkring kvinders menstruation med et produkt, der lægger mere op til frækt samvær og mindre op til joggingbukser og is i sofaen (selv om det selvfølgelig stadig er mega tilladt at selvmedicinere med vin og kage).

Slut med at stikke akavet af midt i forspillet for at hive i en snor eller at leve i seksuel frustration en fjerdedel af dit voksne liv, fordi du eller din kæreste er bange for blod i sengen. Magi!

FLEX holder i op til 12 timer og fungerer som et slags blødt pessar, der stopper blødningen ved livmoderhalsen. Ligesom almindelige tamponer og bind skal de smides ud efter brug. FLEX fylder ikke meget mere end et kondom og kommer i en diskret guldindpakning, som kan spare dig for den skamfulde kryben langs væggen hen til dametoilettet med en tampon eller et bind listet op i ærmet.

FLEX menstruationsprodukt

The Flex Company’s blog skriver stifterne, at deres ønske har været at skabe et produkt, som både er mere behageligt, sikkert og kræver færre udskiftninger end tamponer, bind og menstruationskopper. Mest af alt ønsker de at styrke kvinders seksuelle selvværd og sundhed på den tid af måneden med et produkt, som hverken lugter, lækker eller på nogen måde giver anledning til infektion.

Flex forventer at offentliggøre prisen og åbne op for forudbestillinger i løbet af april og at kunne levere i september.

Her på redaktionen planlægger vi selvfølgelig at teste produktet, så snart det er på markedet!

· Mere fra samme kategori ·