Læs også:

Close
Koffein, armbånd, koffeinarmbånd

Nyt armbånd optager koffein direkte gennem huden

Mit liv, Nyheder  | 

Hej hej, kaffeånde: Nu kan du få din koffein bare ved at iføre dig et armbånd

For at få energi fra koffeinen uden at drikke spandevis af espresso, tager du armbåndet om håndledet, hvorefter et plaster på armbåndets inderside afgiver koffein, som absorberes direkte gennem huden og optages i blodbanen.

Lærerværelseånde, gule tænder og dyr to go dobbelt shot-latte. Der er mange ulemper forbundet med dit daglige kaffefix, og helt slemt bliver det, når først eksamensperioden eller bachelorskrivningen gør sit indtog, og indtaget af koffein løber ud af kontrol.

Det er der naturligvis nogen, der har fundet en løsning på, og hvis du er koffeinjunkie, vil du glæde dig over, at du meget snart kan få fingrene i den. Opfinderne bag Joule Caffeine Bracelet har nemlig samlet penge ind gennem fundraisingsitet IndieGoGo – et beløb, der svarer til over 360 procent af det oprindelige mål, hvilket betyder, at det magiske armbånd er på vej i produktion.

Koffeinarmbåndet fungerer lidt ligesom et nikotinplaster. Du får bare en lind strøm af koffein i stedet for nikotin. For at få energi fra koffeinen uden at drikke spandevis af espresso, tager du armbåndet om håndledet, hvorefter et plaster på armbåndets inderside afgiver koffein, som absorberes direkte gennem huden og optages i blodbanen. Det forklarer skaberne af armbåndet på IndieGoGo.

https://www.instagram.com/p/BBbHChDMohX/?taken-by=andnowbeckysays

Det lyder ret voldsomt at få koffein direkte ind i årerne på den måde, men Joule Caffeine Bracelets opfindere forsikrer om, at armbåndet også hjælper med at justere, hvor meget koffein du får ind, så du får et konstant energiboost og ikke går ned flere gange om dagen.

Der er endnu ingen dato for, hvornår armbåndene kan købes, men ved at donere til projektet kan du sikre dig et eksemplar for omkring 200 kroner – det kommer endda også til at fås som armbåndsur. Indtil da må du trækkes med kaffeånden som enhver anden dødelig.

Vi venter stadig på de helt klare, videnskabelige beviser for, at armbåndet ikke bare fungerer men også gør det uden at sætte dit helbred på spil, så det klan måske også være en god ide at vente lidt, før du kaster dine kaffepenge i indsamlingsbøssen.

Hvordan foretrækker du din koffein?

· Mere fra samme kategori ·