Læs også:

Close
Lukas Graham er tæt på at slå Rihanna af pinden på den amerikanske Billboard med nummeret 7 years

Lukas Graham kæmper stadig om Billboard-førstepladsen

Nyheder, Underholdning  | 

7 years har stadig ikke overhalet Rihannas Work på den amerikanske Billboard, men Lukas Graham er tættere på førstepladsen end nogensinde

Lukas Graham bliver ikke nr. 1 på den amerikanske singlehitliste Billboard Hot 100 i denne uge. Han må fortsat se sig slået af Rihannas Work, der bevarer førstepladsen for syvende uge i træk.

Allerede i sidste uge slog Lukas Graham Justin Bieber af banen, og nu er der bare Rihanna tilbage, for at det danske band kan kalde deres megahit 7 years for den mest populære single i USA. Lykkes det at toppe hitlisten, vil det være første gang, at et dansk band er gået nr. 1 i USA. Og der er stadig grund til håb: Rihannas Work er nemlig faldet fire procent fra sidste uge, mens Lukas Graham er steget med hele 18 procent.

Lukas Graham er i ugevis kravlet op ad den prestigefulde liste, og det ser fortsat lyst ud for det danske stjernefrø, når det om en uge bliver offentliggjort, hvordan 7 years klarer sig i USA i denne uge. Placeringen på Billboard Hot 100 tæller både antal downloads, streaminger og radioafspilninger.

Tager USA med storm med dansk fødselsdagssang

Det succesfulde band har allerede kæmpe succes i USA og har optrådt i mange af de store talkshows som Late Night: Seth Meyers, Conan og i Jimmy Kimmel Live!, hvor de ikke bare fremførte 7 years, men også Mama Said. Senest har Lukas Graham gæstet mediepersonligheden Ryan Seacrests radioprogram, On Air with Ryan Seacrest, hvor drengene brød ud i dansk fødselsdagssang i anledningen af den kvindelige medvært Sisanies fødselsdag, og på den måde fik fejret hende på ægte dansk manér – til stor begejstring for begge værter.

Du kan se videoen her:

Men det er ikke kun i USA, det københavnske band stormer frem. Også i Storbrittanien, Australien, New Zealand, Holland og Belgien har bandet gået deres sejrsgang og scoret topplaceringer med 7 years.

· Mere fra samme kategori ·