Læs også:

Close
Finger trykker på knap

Findes der en orgasmeknap?

Mit liv  | 

Akupunktører har fundet en form for orgasmeknap, og den har intet med hverken G-punkt eller klitoris at gøre

Tænk, hvis du kunne få orgasme bare ved at trykke på en magisk knap. Det lyder lidt som ønsketænkning, men det er faktisk ikke så langt fra sandheden, som man umiddelbart skulle tro. Der findes nemlig en form for orgasmeknap.

I akupunkturens verden arbejder man meget med at trykke på forskellige og specifikke områder på kroppen for at løsne op, og det er altså også her, man har fundet vidunderet. Det skriver magasinet Redbook.

– Mavemusklerne spænder ofte, når man elsker, hvilket kan blokere den seksuelle energis flow.
Dr. Michael Reed Gach

Det er dog lidt mere kompliceret end som så. Du kan ikke bare trykke et sted og så straks få orgasme – men det specielle punkt hjælper godt på vej. Det er lokaliseret lige under din navle, og du finder det ved at måle afstanden fra din navle og cirka tre fingres bredte ned.

Sådan finder du din orgasmeknap

Punktet kaldes også for the Sea of Energy eller Conception Vessel 6 (CV 6), og hvis du eller din partner trykker på det i to til tre minutter, mens du koncenterer dig om din vejtrækning, kan det hjælpe dig med at frigøre ophobet energi. Herefter vil blodet løbe mod dine kønsorganer, og det gør det nemmere at opnå orgasme.

– (Punktet) er godt for alle former for seksuelle problemer blandt mænd og kvinder. Mavemusklerne spænder ofte, når man elsker, hvilket kan blokere den seksuelle energis flow, forklarer Dr. Michael Reed Gach og fortsætter:

– Når man trykker på CV 6 og punkter omkring det, kan det løsne spændingen i maven, styrke urinvejene og forplantningssytemet og øge den seksuelle intimitet og nydelse.

Kvinde holder sig på maven lige under navlen og viser, hvor hendes orgasmeknap er lokaliseret.

Derudover skulle orgasmeknappen også være behjælpelig, når det kommer til forstoppelse.

– Tryk på CV 6 tre gange om dagen for at afhjælpe eller forebygge forstoppelse, siger Michael Reed Gach.

– Når du trykker på det her punkt, aktiveres og styrkes tyktarmen, peristaltikken fremmes (de bevægelser i tarmen, der transporterer afføringen gennem tarmkanalen, red.), og mavemusklerne løsnes.

Orgasmeknappen gør altså både dit sexliv og dine toiletbesøg nemmere. Ikke dårligt.

· Mere fra samme kategori ·