Læs også:

Close
Woman posing sensually

Er Calendar Girl den nye Fifty Shades?

Kultur, Nyheder  | 

Ny måned. Ny by. Ny mand. Calendar Girl er den nye erotiske kærlighedshistorie, du ikke må gå glip af

Græd du salte tårer, da du ikke havde flere sider at vende i Fifty Shades of Grey-trilogien? Så kan du godt tørre øjnene og finde læsebrillerne frem igen, for vi har fundet din nye guilty pleasure i årets frækkeste bogserie, Calendar Girl:

“Undskyld mig? Sagde du lige, at du ikke kunne vente med at se mig nøgen?” Ordene væltede ud af mig i et sammensurium. “Det er altså ikke en del af kontrakten …”
“Åh, jeg er udmærket klar over, hvad der står i kontrakten,” sagde Wes og kom over til mig. Han lod sin hånd glide rundt om min talje og trak mig helt tæt ind til sig. Jeg gispede, da jeg mærkede hans enorme erektion presse sig som stål ind mod min mave. Hans blik gled over mit ansigt, og han lænede sig helt tæt ind til mig, så tæt, at jeg kunne mærke hans ånde mod mine gloende læber. “Hvis du klæder dig af for mig, så er det ikke, fordi jeg betaler dig for det.”

Wes’ læber rørte huden bag mit øre, hvor han placerede et blidt og fjerlet kys. Jeg stod helt stille, mens nydelsen skød gennem alle mine lemmer, og hver en nerve i min krop afventede næste berøring. Hans stubbede kæbes ru kant gled langs min egen glatte og fik mig til at skælve og sendte en bølge af varme ned mellem mine lår. “Du klæder dig af for mig, når du er parat. Jeg behøver ikke engang bede dig om det,” hviskede han, inden han kyssede mig på kanten af læben. Han trak sig tilbage. Hans grønne øjne lyste af tilbageholdt lyst.

Mit mål har fra første færd været at skrive historier, som kvinder kan knytte sig til. Et eventyrland, som de kan komme hjem til, putte sig i sengen med og forsvinde ind i. Det er dét, jeg forsøger at opnå: At underholde mine læsere med pirrende frække kærlighedshistorier, der får dem til at føle noget.
Audrey Carlan, forfatter af Calendar Girl-serien

Calendar Girl handler om Mia Saunders, der tager et job som højt betalt escortpige for at afdrage på sin fars spillegæld, som har bragt familiens liv i fare. Måned for måned rykker hun videre til en ny by, hvor en ny og spændende mand venter.

Den vanedannende bogserie af Audrey Carlan udspiller sig over 12 afsnit, og den første bog samler januar, februar og marts.

Calendar Girl CoverI januar flytter Mia ind hos sin første klient, Wes Channing, en charmerende manuskriptforfatter, som har brug for en date til en række events i Hollywood. I februar bliver hun muse for en berømt fransk kunstner i Seattle, og endelig i marts skal hun ledsage en rig, italiensk restauratør til en familiemiddag i Chicago. Men – for der er jo intet godt plot uden et saftigt twist – Mia har svært ved at glemme Wes. Dog er kærlighed ikke en del af kontrakten, og Mia har jo en mission at fuldføre.

Den første af fire bøger udkom i går den 31. marts og koster 199,95 kr. i vejledende udsalgspris. Den næste bog i serien udkommer den 30. juni, tredje bog den 30. september og sidste bog den 30. november. Der er altså lagt op til et hedt 2016 i bogreolen!

· Mere fra samme kategori ·