Læs også:

Close

Cocktailparty: 5 drinks, du SKAL prøve

Mad  | 

I tvivl om, hvad du skal servere for dine gæster, når øl og vin er for kedeligt? Her er vores top fem over de bedste drinks, du bare må smage

Vi kan ikke løbe fra, at det er fascinerende at se bartenderen bag disken mikse farverige ingredienser sammen og til sidst helt ubesværet fremtrylle en af de drinks, der får tænderne til at løbe i vand. At matche bartenderens ryst og kast med shakeren skal du måske ikke begive dig ud i med det samme, men det skal ikke holde dig tilbage fra at lave lige så velsmagende drinks som ham eller hende.

Nogle af vores absolutte favoritdrinks er tilmed supernemme at lave og er så lækre, at vi altid er på jagt efter anledninger, der bør fejres med en drink eller to.

Frozen margarita

Din margarita bliver lidt mere eksotisk, når den er iskold, stadig en smule frossen og har en blød sorbetagtig konsistens. Du kan næsten høre Middelhavets bølger, selv om du nyder din drink en kold aften i Danmark.

Alt, du skal bruge for at lave den helt perfekte frozen margarita er: Tequila, limeade (almindelig lemonade kan også bruges) og appelsinjuice.

Champagne med et twist af citronsorbet

Du kan nemt og hurtigt pifte champagne op med hjælp fra vodka og citronsorbet. Ikke alene kommer champagnen til at smage endnu bedre med de ekstra ingredienser – når sorbeten bliver smidt i glasset, udvikler drinken sig også til en lille kunstinstallation i sig selv. Det tager dig ikke mere end fem minutter at lave den, og den er derfor altid nem at servere, hvis du og veninderne skal have lidt indenbors, inden I tager i byen.

For at peppe champagnen op skal du bruge: Champagne, vodka og citronsorbet.

Jordbær-kiwi sangria

Siger du heller aldrig nej til en sangria, er denne opskrift på sangria med jordbær og kiwi lige noget for dig. Du vil imponere alt og alle med et forfriskende glas, der kun kan sætte gang i humøret og festen hos dig selv og dine gæster.

Skal din sangria sidde lige i skabet, skal du bruge: Jordbær, kiwi, appelsin, rom, hvidvin, Cava, sukker, vand.

Gin & tonic-slushice

Til den næste happy hour derhjemme kan du prøve kræfter med én af klassikerne, når vi taler drinks: Gin & tonic. Denne gang på en helt nye måde, der skal trylle den gammeldags gin & tonic om til en slushice, der uden tvivl vil feje benene væk under alle, du serverer den for.

For at få den bedste slushice ud af din gin & tonic skal du bruge: Gin, tonic og lime cordial (for eksempel fra Rose’s).

https://www.youtube.com/watch?v=UaaN7gKaSs4

Den klassiske cosmopolitan

Da Carrie første gang bestilte en cosmopolitan i Sex and the City, blev den røde cocktail klassikeren, enhver pige med respekt for sig selv måtte prøve. Er du og dine veninder stadig vilde med Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda, er der ingen tvivl om, at I skal varme op til byturen i selskabet med en cosmo.

Til en vaskeægte cosmopolitan skal du bruge: Citrusvodka, Cointreau, limejuice og tranebærjuice.

Så kan vi vist ikke sige andet end: Skål!

 

Kilde: BuzzFeed.com, Spoonuniversity.com, Liquor.com

· Mere fra samme kategori ·