Læs også:

Close

Få Kendall Jenners look: Sexet og simpel forårsmakeup

Skønhed  | 

Smuk hud, buede vipper og koralrød læbestift er hovedpersonerne i dette sexede og simple forårslook

Det perfekte forårslook er et must, når du skal i byen med tøserne eller drikke rosé i solen og med blot fem nye items til kosmetikpungen, kan du få øjne og læber som Kendall Jenner.

Uundværlig Eye Gel

En god eye gel giver et frisk og velplejet look. Træthed, stress og for lidt søvn ses oftest omkring øjenomgivelser, og derfor er det vigtigt at holde den tynde hud omkring øjnene gennemfugtet og beskyttet. En eye gel skal masseres ind i huden morgen og aften, når du smører din dagcreme eller natcreme på.

Denne eye gel med kreatin og agurkekstrakt genopbygger og tilfører fugt. Den er god mod hævelser og trætte øjne, og så tilfører den en lækker frisked til huden.

5701566280411

Eye Gel, 70 kr., Magasin

Vipper som Kendall Jenner

En god vippebukker giver et åbent og friskt blik. Det er vigtigt, du bruger den inden påføring af mascara, så du ikke skader dine vipper. For at få det bedste resultat, skal vipperne være rene og velplejede inden brug.

Denne lækre øjenvippebukker med silikonepude er med til at beskytter vipperne under brug. Husk at placere øjenvippebukkeren ved roden af vippehårene. Tryk derefter forsigtigt bukkeren sammen. Herefter skal du holde presset i minimum 20 sekunder.

SB-X-Large-800x800

Øjenvippebukker, 69,95 kr., Matas

Forførende øjne

– Jeg kan godt lide flotte øjne. Jeg elsker mascara!
Kendall Jenner

En sort mascara er den perfekte finish til din makeup, når du vil skabe et forførende look. Estée Lauders nye darling, Sumptuous Knockout, både løfter, forlænger og giver fylde til dine vipper.

MY DAILY SPACE har testet mascaraen, som giver et fyldigt og glamourøst look, der holder hele dagen – uden at drysse.

Sumptuous Knockout_Sumptuous Knockout Mascara Only_Global ex Asia_Expiry October 2017

Sumptuous Knockout mascara, 245 kr., Estée Lauder

 

Legendarisk læbestift  

En koralrød læbestift giver et sexet og cool look. Den er perfekt at have med i tasken og pifter ethvert forårslook op.

Smashbox har lavet denne lækre læbestift, Be Legendary, i farven Get Fired. Den er lækker cremet har en skinnende finish og giver fugt til læberne hele dagen. Den indeholder både E-og C-vitamin, som både beskytter og forskønner.

Den kan også anvendes som blush til kinderne. Dup lidt farve på kinderne og brug fingrene til at glatte ud, indtil farven er, som du ønsker.

Smashbox_Be_Legendary_Lipstick_Get_Fired_DKK170

smashbox Be Legendary læbestift i farven Get Fired, 170 kr., www.stylebox.dk 

Markerede og dragende bryn 

Smukke og markerede øjenbryn giver et dragende og sofistikeret look. Det er desværre ikke os alle, der har mørke, definerede øjenbryn, og derfor kan øjenbrynsblyanten være et musthave for mange.

Nilens Jord har netop lanceret denne øjenbrynsblyant, som giver dybde og elegance. Stiften har en blød konsistens, som gør det nemt at forme og definere brynene. Børsten er perfekt til at rette brynene med. Den findes i to lysere nuancer: Medium Blond og Light Brown.

Nilens_Jord_216_Brow_Auto_Pen_Medium_Brown_DKK110

Brow Auto Pen Medium Brown, 110 kr., Nilens Jord 

POLFOTO_52813490
Kendall Jenner har et simpelt men gennemført look, som er værd at efterligne. Få hovedingredienser som sort mascara og koralrød læbestift giver hende et lækkert look, der falder perfekt i spænd med forårets farver. (Foto: Polfoto)

· Mere fra samme kategori ·