Læs også:

Close
Flyvinge glinser i solen

Her er den billigste dag at købe flybilletter

Rejser, Økonomi  | 

Hvis du vil købe billige flybilletter til ferien, så skal du booke dem på et helt bestemt tidspunkt

Når der skal lægges penge til side til hotel, shopping og lækker, eksotisk mad, kan det være svært også at få sparet op til den oftest meget store post i feriebudgettet: Flybilletter.

Heldigvis er der mange tricks til at få købt billetten lidt billigere, og både datoen for bookingen og afrejsen gør en kæmpe forskel for prisen.

– Det bedste tidspunkt at købe internationale flybilletter på er mellem fem 1/2 og en 1/2 måneder før afrejse, skriver rejsesitet farecompare.

Sitet anbefaler desuden, at du booker din flybillet to måneder før, hvis du vil rejse i højsæsonerne juni, juli og august eller tæt på jul og nytår.

Kvidne holder volleyball

Afrejsedatoen afgør også prisen

Hvis du vælger den helt rigtige dag at bestille din flybillet, har du altså mulighed for en pæn besparelse (og de penge kan du bruge på noget meget sjovere, når du er kommet af sted), men det kan gøres endnu billigere endnu. Den dag, du vælger som afrejsedato både ud og hjem har nemlig også noget at sige i forhold til prisen.

De billigste dage at flyve er nemlig de tidspunkter, som færrest har lyst til at flyve på. Det vil sige tirsdag, onsdag og lørdag, mens fredag og søndag er de populæreste rejsedage.

– Flyv, når de fleste mennesker ikke vil, inklusive fly, der afgår meget tidligt om morgenen, afgange, der finder sted om natten og fly, der flyver omkring spisetid, skriver farecompare.

kvinde holder konkylier

Spar endnu mere på flybilletter

Hvis du bare ikke kan få rabat nok, så er der endnu flere tricks til at reducere prisen. De kræver dog masser af research og tid, men det kan være indsatsen værd, hvis du har et stramt feriebudget.

Jo mere besværlig, rejsen er, jo billigere bliver den. Derfor kan det prismæssigt betale sig at vælge rejser, hvor du har stop i andre lande og skifter fly. Et ekstra stop på vej til din destination kan i nogle tilfælde spare dig op til 50 procent.

Så er der vist ikke andet tilbage end at sige god tur og god besparelse!

 

· Mere fra samme kategori ·