Læs også:

Close

Fem fantastiske forårs-musthaves

Mode  | 

MY DAILY SPACEs blogger Rose Maria guider dig til sine fem forårs-musthaves

Foråret er for alvor over os, og det er på tide at sky den sorte uniform og hoppe i den nye sæsons lækre (og lysere) nyheder og musthaves.

5 SS16 Must Haves - By Rose Maria - crop

Jeg bliver selv som en forelsket teenager, lige så snart kirsebærtræerne begynder at springe ud – og kaster hovedkuls min kærlighed på alskens sager i forskellige nuancer af lyserød.

Heldigvis er pink, nude, blush, pudder og alle dens søstertoner også at finde i stort set alle ss16-kollektionerne i år. Fra haute couture til highstreet og med et klædeligt udvalg, der snildt kunne dække fra top til tå, er det svært kun at vælge fem musthaves til den nye sæson.

Det gode ved den sarte nuance er, at den er ideel til mix-and-match, så man kan sagtens kombinere flere toner af farven i samme outfit. Derfor er lyserød i alle sine variationer også gennemgående i mine musthaves til foråret.

Sådan bruger du forårets fem musthaves

Flare er ikke til at komme uden om, og det samme gælder off shoulder-snittet i toppe. Her er ASOS leveringsdygtig i mange fine fortolkninger og foreninger af de to trends – og sørme om der ikke også findes varianter i nude og lyserød. Det kan dog hurtigt blive et meget pussenusset og sukkersødt look med pufærmer og pink i én herlighed, så tilsæt sæsonens hippeste benklæder, de casual mom jeans, i klassisk denim for at dulme candyflosseffekten.

Asos, 320 kr.

ASOS, 320 kr.

TopShop Mom Jeans

TopShop, 400 kr.

Syd for anklerne har Céline startet en uundgåelig trend med ballerinaer med hæl, og vi kvinder burde sende en kollektiv tak til Phoebe Philo for at skåne vores hårdtprøvede fusser denne sæson med fodtøj, der for en gangs skyld både er rart og ualmindelig pænt.

Og nu vi er i den boldgade – altså den herlige forening af komfort og couture om man vil – så lad os dvæle lidt ved silkepyjamasser. Et kæmpe hurra skal lyde herfra over, at vi nu med værdigheden i behold kan tage på arbejde i nattøj! Det nye danske brand The Sophie har lavet de fineste varianter, og silkepy’en er ikke til at komme uden om denne sæson, både som fuldendt blødt sæt (prøv med stilletter eller en Céline-inspireret ballerina med hæl) eller skjorten for sig mikset med de afslappede og lidt mere rå, løse jeans.

Til at fuldende ss16-looket er den revitaliserede bomberjakke desuden et absolut musthave – og vælg gerne en med sirlige applikationer eller orientalsk inspirerede broderier – og lidt lyserød selvfølgelig.

Asos Ballerina med hæl

ASOS, 340 kr.

The Sophie Silke Pyjamas

The Sophie, 1.499 kr. pr. del

Needle and Thread Bomber med Applikationer, Net-a-Porter

Net-a-Porter, 2.790 kr.

På min blog, www.byrosemaria.com, er der masser af små ønskelister med aktuelle musthaves, der er lige til at klikke hjem. Se de nyeste indlæg her.

· Mere fra samme kategori ·