Læs også:

Close

14 garderobeklassikere, som du bare må have i klædeskabet

Mode  | 

En solid garderobe kan være med til at mindske et hav af tøjkriser og situationer, hvor du ikke synes at have noget, som du kan tage på

Less is more, især når det kommer til de klassikere i garderoben, som skal holde dag ind og dag ud. Alt fra den lille sorte kjole til de blå jeans og sorte stiletter.

Klassikerne i garderoben er gode at investere i, da de aldrig går af mode og kan holde mange år frem. Men hvis pungen ikke sprænger af penge, så har vi fundet 14 klassikere, som er under 1.000 kr. og dermed er opnåelige for de fleste.

Med et godt fundament i garderoben kan du vinke farvel til et hav af tøjkriser. (Foto: PR)

Jeans

Et par cool denimbukser er ikke til at komme udenom. De klæder de fleste, og hvis ikke du synes, de klæder dig, så har du ikke fundet det perfekte par endnu. Der er en stil til enhver kropstype, så der er helt sikkert også en, der klæder dig.

Læs også: Stylingguide: Tre jeans, tre looks

Gå efter gode denim-brands, som eksempelvis Won Hundred, som holder i længere tid og ikke mister hverken farve eller pasform.

Jeans, 1.000 kr., Wun Hundred

Loafers

Denne sæson har loafers ikke været til at komme udenom. Selv om de har trendet ekstremt i 2016, så vil de altid have en sikker plads i skoskabet. De kan bruges til alt fra kjoler til bukser.

Loafers, 269 kr., Mango

Skjorte

En klassisk, crispy hvid eller blå skjorte er også rar at have, men en ternet eller stribet af slagsen kan være mindst lige så god. RAILS laver de lækreste skjorter, hvor den bløde kvalitet giver en lyst til, at bære skjorten hele tiden. Helt sikkert en god investering!

Skjorte, 750 kr., Rails hos Magasin.dk

Sneakers

Er du en sneaker-girl? Måske du allerede har et hav af dem derhjemme. Hvis ikke, så er det næsten et must. Der findes så mange variationer og looks, at de ikke længere kun er praktiske, men også cool og fashionable.

Læs også: 10 fede og festlige sneakers til din indre sneakerfreak

Sneakers, 749 kr., Adidas hos Zalando

Trenchcoat

Måske den minder dig om din mormor. Det behøver den altså ikke. Trenchcoaten er god at have til alle sæsoner. Om sommeren kan du have den løst over skulderen, og om vinteren kan du eksempelvis bruge den med en læderjakke eller strik under.

Trenchcoat, 349 kr., H&M

Herrebukser

Herrebukserne er ikke kun en kontorklassiker, som skal bruges med opknappet skjorte og en blazer. De fungerer til alt fra strik til toppe og kimonoer. Desuden er de supercool, når du skal en tur i byen og ikke føler for hverken kjolen eller nederdelen.

Habitbukser, 179 kr., H&M

Stiletter

Sorte stiletter i lak, ruskind eller læder er essentielle at have, hvis du godt kan lide klassikere og højde. De behøver ikke være dyre for at være gode. Et tip, når du skal finde det rigtige par, er at prøve dem på i butikken og gerne flere gange. Så er du sikker på, at du ikke laver et fejlkøb, som du aldrig kommer til at gå i.

Pumps i læder og lak, 575 kr., & Other Stories

Blazeren

En sort blazer, som kan bruges over mange outfits, både om dagen og om aftenen. Smid den over en kjole, når du skal ud for at give kontrast, eller sæt den sammen med dine jeans og sneakers.

Tip! Blazere skal helst renses, men hvis du vil undgå regningen, kan du tage den med på badeværelset, når du går i bad. Derved bliver den “renset” med dampen fra bruseren.

Klassisk sort blazer, 699 kr., Mango

Den sorte kjole

The Little Black Dress kan redde mange festlige tøjkriser. Den fungerer til næsten alle begivenheder, hvor du kan være sikker på ikke at skille dig for meget ud fra dresscoden. Brug den til hverdag med flade sko og en cool jakke.

Sort kjole med vidde, 299 kr., Zara

Sweater

Over en skjorte, under en vest, og om du er hjemme eller ude. Sweateren er en uundværlig del af den skandinaviske garderobe. Især fordi vi om vinteren elsker at pakke os ind og style lag på lag. Benetton laver de lækreste uldtrøjer til supergode priser. Tippet er hermed givet videre.

Merino uld sweater, 299 kr., Benetton

T-shirt

Behøver vi sige mere? Den er simpel, klassisk og så fungerer den bare på alle dage.

T-shirt, 95 kr., Uniqlo

Nederdel

Vi udfordrer dig til at vise dine feminine former frem i et klassisk pencil skirt. Pencil skirts fremhæver både taljen og hofterne, og samtidig er de ikke for lårkorte. Vær her opmærksom på, at man godt kan miste lidt højde og et par høje støvletter derfor ville hjælpe godt på vej.

Pencil skirt, 129 kr., Zalando Essentials

Læderjakken

Skindjakken blive kun mere læder-lækker med tiden. Det er ofte en, som man køber og aldrig skiller sig af med, da de kan gemmes væk og hives frem, alt efter humøret og sæsonen.

Bikerjakke i skind, 999 kr., Ellos Collection

101’eren

Den klassiske bluse med striber fra Nørgaard paa Strøget har efterhånden eksisteret i mange år. Det er en bluse, som vi hiver frem, når vi har brug for lidt farver i looket. Udvalget er stort, og de findes i mange farver.

Stribet bluse, 245 kr., Nørgaard Paa Strøget

Læs mere mode her:

 

· Mere fra samme kategori ·