Læs også:

Close
nøddebrud annemette voss konfekt

Lækkersulten: Opskrift på Annemette Voss’ nøddebrud

Mad  | 

Det er jul, og det er hyggetid. Derfor får du Annemette Voss’ opskrift på nøddebrud. Det er ikke alene megapænt, det smager også fantastisk – og af mere …

Vi har været så heldige at få denne opskrift på nøddebrud fra bogen Konfekt af Annemette Voss, og den er et lækkert tvist til den traditionelle julekonfekt.

nøddebrud annemette voss konfekt opskrift
Lækkert, nemt og pænt. (Foto: Fra bogen Konfekt)
Ingredienser til  choko-nøddeblanding

200 gram god mørk chokolade
60 gram hasselnødder
60 gram usaltede pistacienødder
60 gram cashewnødder
lidt flagesalt

1 brud á cirka 20 x 25 centimeter

Sværhedsgrad: Let

Sådan gør du

  • Rist hasselnødderne på en bradepande i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter, til de brune hinder løsner sig.
  • Gnid hasselnødderne fri af hinder i et rent viskestykke.
  • Køl hasselnødderne af.
  • Temperér chokoladen, og fordel den i en firkant på et stykke bagepapir.
  • Drys med hasselnødder, pistacienødder og cashewnødder.
  • Drys med flagesalt.
  • Sæt chokoladepladen til at størkne et køligt sted.
  • Bryd i mindre stykker ved servering.

 

Velbekomme!

 

Vil du have flere konfektlækkerier, så tjek denne bog ud:

bog annemette voss konfekt jul, Opskrift på konfekt: Annemette Voss' hvide chokoladebarer med knas

· Mere fra samme kategori ·