Læs også:

Close
Quinoa-tabouleh marrakech

Opskrift: Quinoa-tabouleh fra Marrakech

Mad  | 

Tabouleh er en meget kendt ret i Marrakech. Du får her en version lavet med quinoa. Quinoa-tabouleh er nemt at lave, og så smager det fantastisk

Denne opskrift på quinoa-tabouleh er fra bogen Marrakech – smag, steder og stemning , som netop er udkommet. Den er skrevet af Maria Wittendorff og er fyldt med masser af lækre opskrifter, stemningsfotos og nyttig information om det magiske sted og dets madtraditioner.

marrakech bog

De smukke farver og stemninger drager i Marrakech. (Foto: iStockphoto, Maria Wittendorff)

Ingredienser

3 deciliter quinoa
2 tomater
½ courgette
2 spiseske hakket bredbladet persille
2 spiseske hakket koriander
olivenolie
citronsaft
klassisk pesto af basilikum
salt og peber

Opskrift på quinoa-tabouleh fra Marrakech

Opskriften er til 4 personer

Sådan gør du

1. Kog quinoaen efter anvisning på emballagen og lad den dryppe godt af.

2. Fjern kerner fra tomater og courgette, skær begge dele i små tern. Vend ganske kort courgettetern i 1 spsk olivenolie på panden.

3. Bland med quinoa, tilsæt lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber efter smag.

4. Anret på tallerkener garneret med pesto og godt brød til.

 

Velbekomme!

 

Quinoa-tabouleh marrakech
Flot serveret quinoa-tabouleh. (Foto: Maria Wittendorff)

 

Bogen ser således ud, hvis du vil have flere opskrifter:

forside marrakech bog

· Mere fra samme kategori ·