Læs også:

Close
Mila Kunis, bolig, indretning, køkkenalrum

Mila Kunis overrasker sine forældre med nyt køkkenalrum

Bolig  | 

My Houzz: Se skuespilleren Mila Kunis renovere sine forældres køkkenalrum og stue med eksperter og produkter fra Houzz

Af: Mitchell Parker, Houzz.dk

Kaster man et blik på den 18 år lange karriere, Mila Kunis har som skuespiller, begyndte det hele, da hun som barn flyttede fra Ukraine til den lejlighed i Los Angeles, hvor hendes forældre, Elvira og Mark, stadig bor i dag.

Det var her, hun fik sit gennembrud som Jackie Burkhart i TV-serien “That ’70s Show“, hvor hun dater en fyr ved navn Michael Kelso, som spilles af Ashton Kutcher. I dag er Kunis og Kutcher gift.

– Det var dér, min karriere voksede fra, siger Kunis om sine forældres lejlighed.

Derfor er det også ekstra sjovt, at vi nu er tilbage i den lejlighed, og at Mila giver noget tilbage til sine forældre og laver det mest perfekte køkkenalrum.

Fotos af Carolyn Reyes

 

HOUZZ TOUR
Her bor: Mark og Elvira Kunis, der er forældre til skuespilleren Mila Kunis.
Beliggenhed: Los Angeles, Californien, USA.
Størrelse: 55 kvadratmeter (6,7 x 8,2 meter).
Designer: Breeze Giannasio fra Breeze Giannasio Interiors

SE VIDEOEN: SE MILA KUNIS OVERRASKE SINE FORÆLDRE MED EN STUE-MAKEOVER

Mila Kunis besluttede sig for nylig for at overraske sine forældre med en renovering af deres stue, køkken og spisestue. Målet var, at Milas mor, der elsker at lave mad, ikke skulle føle sig så isoleret i køkkenet, når hele den voksende familie var samlet i stuen.

Makeoveren er det seneste afsnit i tv-serien My Houzz, hvor kendte personer overrasker familiemedlemmer med en renovering. I den første episode af My Houzz gjaldt det Ashton Kutcher, som desuden er producer på serien.

Stuen før:

I den oprindelige stue, som ses her, stod en brun sofa op ad den væg, der adskilte rummet fra køkkenet – og altså Elvira fra resten af familien. Lige fremme ses hoveddørene, og til højre er et skab til overtøj.

Egentlig havde Mila Kunis forsøgt at overtale sine forældre til at flytte fra det gamle hjem, men det lykkedes ikke.

– Der er ingenting, der kan få mine forældre ud af den lejlighed, griner hun.

– De kommer aldrig til at flytte – de elsker den.

Inden renoveringen virkede stuens fjernsyn og skinnende, gullige gulv lidt for overvældende.

LÆS MERE: HOUZZ TOUR – KRISTEN BELL RENOVERER SIN SØSTERS DUNKLE KÆLDER

 

Stuen efter:

Sådan ser rummet nu ud fra cirka samme vinkel som på forrige billede (hoveddøren ses stadig i højre hjørne). Mila Kunis mente, at en åben planløsning ville fungere bedre for forældrene og være hensigtsmæssig til familiesammenkomster.

– Når jeg mærker, hvor hårdt jeg selv skal arbejde for de ting, jeg opnår, sætter det virkelig tingene i perspektiv, for mine forældre har altid været nødt til at arbejde endnu hårdere for at give min bror og mig det liv, vi har i dag, siger Mila Kunis.

– De fortjener i dén grad at få noget tilbage.

Hvordan gjorde Mila

Mila Kunis brugte Houzz til at finde den helt rette designer i Los Angeles-området, nemlig Breeze Giannasio.

– Hun havde helt fantastiske anmeldelser, og jeg elsker hendes stil og alt ved hende – jeg vidste, hun var perfekt til projektet.

Mila Kunis og Breeze Giannasio købte næsten alle projektets møbler og tilbehør gennem Houzz Shoppen.

Giannasio påtog sig opgaven med særligt fokus på to ting, dels rummets æstetik og dels håndteringen af selve byggeriet. Giannasio startede derfor med at finde ud af, hvilke af væggene der var bærende.

Hun arbejdede sammen med Addition Building & Design om renoveringens konstruktionsdel i forsøget på at gøre rummet åbent og luftigt. Af budgetmæssige årsager var det dog nødvendigt at beholde en søjle, der her ses bag lampen ved køkkenet. Søjlen dikterede altså køkkenets udformning.

Til at begynde med legede Breeze Giannasio med idéen om at fjerne samtlige vægge og i stedet installere en lang loftbjælke.

– Men jeg frygtede, at en manglende arkitektonisk afgrænsning af forskellige zoner kunne få lejligheden til at føles for steril, forklarer hun.

Næste skridt var at vælge en varm beige-grå maling, der kunne trække en rød tråd gennem indretningen, og til sidst at vælge komfortable møbler.

 

Giannasio overvejede oprindeligt en indretning bestående af en sofa og to stole, men da hun havde snakket med Kunis og set hendes idébog med inspirationsbilleder, konkluderede hun, at der skulle mere komfort til.

– Det skulle være mere familievenligt, og det fik mig til at prioritere komfort over alt andet, siger Giannasio.

De nye gulve er af fransk eg.

SE VIDEOEN: Se hele make-overen

Køkkenet før:

Det forhenværende køkken var aflangt og isolerede Elvira fra hjemmets øvrige aktivitet, når hun lavede mad.

– For mig lignede det nærmest et gigantisk klædeskab, siger Kunis.

Køkkenet efter:

Kunis vidste, at hendes mor ønskede sig et rent og strømlinet køkken i hvide nuancer. Her ses det nye køkken fra samme vinkel som på forrige billede: skabene på højre side blev revet ned, og køleskabet samt komfuret blev flyttet til bagvæggen.

Den fritstående køkken-ø, som også er købt på Houzz, har erstattet de mere permanente installationer, hvilket sparer plads og giver mere luft.

– Den var et vidunderligt fund, siger Giannasio.

– Hjulene gør øen mobil, så man kan flytte rundt på den efter behov. Og så er den et oplagt sted at stille bagepladen fra sig eller arrangere en smuk buffet, siger hun.

Da billederne blev taget, var emhætten endnu ikke ankommet, så uret skjuler de udstikkende ledninger i bagvæggen.

LÆS MERE: HOUZZ TOUR hos MY DAILY SPACEs Anna: FRA “GAMMEL KATTEBAKKE” TIL VIDUNDERVILLA I TAARBÆK

Køkkenet er en blanding af glaslåger, dybe skuffer og åbne hyldesystemer – bygget af Creative Woodworks – hvilket giver Elvira noget nær endeløse muligheder for opbevaring og indretning.

Et udtrækkeligt krydderiskab flankerer det nye komfur, mens et højskab gør det muligt at opbevare tørvarer ved siden af køleskabet.

Her kan man tydeligt se, hvordan det nye køkken er forbundet med stuen.

Spiseafdeling:

Spiseområdet domineres af et rustikt bondebord, der kan forlænges efter behov.

Barstole langs køkkenets ene side tilbyder yderligere siddepladser.

Stue og spiseafdeling:

Det var nødvendigt med god belysning, da lejligheden kun får naturligt lys fra en side.

– Vi var på udkig efter måder at installere ekstra lyskilder, der kunne give en varm og hyggelig atmosfære, forklarer Giannasio.

Hun bad en snedker fremstille en ekstra loftbjælke, der udelukkende har til formål at adskille rummets områder visuelt.

– Det indrammer ligesom rummet, siger hun.

Giannasio sørgede også for at holde de større møbler i neutrale farver, der giver ekstra fleksibilitet og fri leg. Det er jo ikke svært at skifte puder og plaider, og det gør det muligt at ændre udtrykket i fremtiden.

– Generelt har jeg prøvet at indrette sofistikeret men familieorienteret og har også valgt materialer derefter, siger hun.

– Der er ingen helt hvide overflader. Alting er lavet af holdbare materialer, der også er lette at rengøre – spisestolene er for eksempel mørkere, så de tiltrækker synlige pletter så let.

Det var vigtigt for Kunis, at Giannasio fik indarbejdet de tre malerier, som hendes forældre har bragt med fra Ukraine. Kunstværkerne “repræsenterer vores families fortid, nutid og fremtid,” siger Kunis.

Til deres første møde havde Giannasio taget tre eksempler på lysekroner med. Mila Kunis faldt med det samme for dette lidt specielle eksemplar, som dermed var med lige fra begyndelsen.

Tv-stuen før:

FØR: Tidligere stod fjernsynet ved siden af en separat sofagruppe, hvilket fik rummet til at føles lidt ubalanceret.
LÆS MERE: FØR OG EFTER – ELLEN FIK NOK AF FORÆLDRENES GAMLE BADEVÆRELSE

Tv-stuen efter:

Et indbygget fjernsyn fungerer bedre som omdrejningspunkt. Det giver symmetri i indretningen og skaber rene visuelle linjer i rummet.

Paneler under loftet skjuler gardinernes skinner og får dem til at se indbyggede ud.

– Det er de der subtile designelementer, der fuldender rummet og får det til at se raffineret ud, siger Giannasio.

Væglamper og to bænke med zebra-print former et grafisk, symmetrisk udtryk i et område, der ellers ville have været udefineret.

Kunis ville gerne fjerne alle væggene, men Giannasio syntes samtidig, at der var brug for en slags ramme omkring entréen, så lejligheden ikke kom til at føles som en helt åben, industriel loftlejlighed.

– Jeg synes, hun tog de ting, vi i fællesskab fandt frem til, og bragte dem til live – men samtidig gjorde hun bare alting en million gange bedre, siger Mila Kunis.

– At se mine forældres reaktion på lejligheden gjorde det det hele værd. Stress, pres og alt andet besvær forsvandt som dug for solen, da min mor begyndte at græde, siger Kunis, der var gravid, da renoveringen begyndte at tage form, og derfor var hun nødt til at tage tre ugers pause fra projektet, da hun skulle føde.

– Der er langt mere lys og luft i rummet, og det håber jeg vil smitte af på deres liv, siger Kunis.

– Jeg tror helt klart, der kommer flere søndagsmiddage på programmet her!

SE VIDEOEN: Gå ikke glip af Mila Kunis’ forældre i tårer over en uventet lejlighedsrenovering

houzz
Læs også:

Maldives, Ari Atoll, Rangali, Conrad Hilton resort, overwater spa at sunset

 

· Mere fra samme kategori ·